Kuolemansairas SuomiVanhus. . .

Update 02.12.2019

 

1900-1917

Oli taannoin uljas Suomineito!  Se oli sitkeä toiveissaan ja teoissaan.  Se tahtoi olla itsenäinen maa ja kansa. Toive toteutui, unelma ja odotus täyttyi. Ei enää vieraan vallan anturan alla!  Oma tupa, oma lupa!  Siniristilippu liehui sinisen taivaan alla. Valkeat pilvet lipuivat sen sinessä. Monet olivat onnellisia. . .  Sitten. . .

1918–1960

Suomineito joutui testaamaan itsenäisyyttään, olemassoloaan.  Se kävi läpi sotien kurimukset, 1918,  1939-1944.  Sitten se selvisi sotakorvausten mittavista suorituksista (itänaapurille), yhteiskunnan uudelleenrakentamisesta.  Sodan jaloista paenneiden, puolen miljoonan karjalaisen asuttamisesta.  Puutteesta ja köyhyydestä sodan perästä.  Suomi katsoi toiveikkaana tulevaisuuttaan. Naiset synnyttivät lapsia, sodassa menetettyjen tilalle.  Suuret ikäluokat.  Kansa oli helpottunut ja kiitollinen vapaudesta, se puhalsi yhteen hiileen. .. Sitten?

 

2019 – Kuolemansairas SuomiVanhus

Ei ole enää Suomineitoa, ei uljasta Suomen kansaa.  On SuomiVanhus ja millainen? Diagnoosi on ikävä ja surullinen.  SuomiVanhus on kuolemansairaassa statuksessa.  Sairauden nimi on Synnin Syöpä. Kaiken kattava tuhotauti.  Se on levittänyt metastaasejaan suomikehon jokaiseen osaan.  Luusto ja selkäranka on murenemistilassa. Immuunijärjestelmää uhataan. . .

 

Synnin Syöpä –

Synnin syöpä on sairauksista pahinta laatua. Se tuhoaa niin yksilön kuin kansakunnatkin.

Muinainen mahtava Rooman imperiumi – tuhoutui – sisäisen turmeluksen ja moraalin rappioon.

Synnin syöpä on totaalinen pahuuden patologia. Se sisältää kaikki patogeenit: laittomuus, vääryys, pahuus,  jumalattomuus, moraalittomuus, viha, väkivalta, kaikki seksisyntien muodot, valehtelu, ahneus, sortaminen, itsekkyys, piittaamattomuus lähimmäisistä, ylpeys, tyhmyys, tekopyhyys, tuplamoralismi, ja ….

Synnin syopä kehittyy yhteiskunnissa saman kaavan mukaan kuin syöpä ihmiskehossa. Ensin syntyy yksittäinen solumuutos.  Sairastuneilla soluilla on sitten sairauden perimä. Ne kasvavat villisti, eivät kunnioita terveitä soluja, vaan hyökkäävät aggressiivisesti kasvaen terveiden kudosten kimppuun. Joskus syöpä on kasvutavaltaan niin ärhäkkä, että se vie hautaan muutamassa kuukaudessa.

Yhteiskunnan ”syöpä”?

Usein se kehittyy hitaasti ja salakavalasti. Vaaditaan sairaita käytösmalleja, vaaditaan Lakeja niitä suojaamaan. Sitten edetään. Vaaditaan yhä uusia ”vapauksia” ja vaaditaan taas uusia Lakeja niitä varmistamaan. Syöpäsolujen aggressiivinen kasvutapa – myös yhteiskunnassa – näkyy siinä,   että se tahtoo hyökätä terveitä ja terveyttä ylläpitäviä rakenteita vastaan! Lopuksi ollaan tietynlaisessa finaalissa?  Viimeisetkin terveet solut osat ovat uhanalaisina.

Sairaat solut ja mallit vaativat terveitä osia alistumaan sairaisiin komentoihinsa!  Silloin on kriittinen vaihe. Ihmiskehossa se tarkoittaa, että kehon immuunijärjestelmä on vaarassa. Terveyttä ylläpitävä puolustusjärjestelmä on uhanalainen.  Jos sekin saastuu, luhistuu, ei ole toivoa!

Sama pätee yhteiskuntaan, yhteiskuntiin. Suomessa eletään kriittisiä tautitilan vaiheita. Todella kriittisiä, enempää minun ei ole lupaa lausua. . .

 

Kattava tautitila

SuomiVanhus on kiistämättä sairas. Ylimmiltä päätöskukkuloilta, Arkadianmäeltä, kaukaisimpaan kansan kotaan! Lainsäädäntöelin on sairastunut. Se on Riitely-Teatteria, joka sairaudessaan tuottaa Sairaita Lakeja. Se on vaarallinen ja vakava tila. Seurauksin.

Oikeusjärjestelmä on turmeltunut, Korkeimmalta Kukkulalta, aina viskaalien virastoihin ja pölyisiin tutkintakopperoihin saakka! Sairauden nimi on korruptio. Hyvä-veli-rakas-sisko-korruptio! Rakenteellinen korruptio, jossa rikolliset virkatoimet suojataan kaiken kattavilla peittely-ja salaamiselaastareilla! Rikoslain 40.luku, virkarikokset, on pölyttynyt ja homehtunut Lain osa. Kukaan ei tässä maassa oikeasti ”valvo” virkavirheitä ja – rikoksia! Järjestelmä on läpeensä mätä. Valvontavirastot ovat vain paiseita laastaroivia puoskari-praktiikkoja!

”Ei-anna-aihetta”  on  tautilaastareiden nimi!

Kuinka voi sokea sokeaa taluttaa?

Terveydenhoitojärjestelmä on rahanahneiden saalistajien, hyeenoiden, temmellyskenttää! Avuttomien vanhusten asioilla kertään Miljoonia ja taas Miljoonia. Vanhukset kärsivät ja kuolevat yksin koteihinsakin,  välttämättömän hoidon puutteessa! Ahneus kukkii ja kukoistaa!

Lapset ja nuoret ovat Sairastuneen Suomen uhreja. On 2000 lasten hyväksikäyttöepäilyä. Tutkinnat ontuu. On priorisoitu, että jopa 15 vuotta vanhat kirjoitukset ajavat tutkintojen ykkössijalle!   On 100 000 nuorta, jotka mielenterveysavun tarpeessa. Ei ole hoitoa, ei toivoa. Kemoterapian myrkyillä hoidetaan aivoja, jotka adaptoituvat, pilaantuvat lopullisesti! Kouluväkivallan viidakoissa tuotetaan henkisesti murjottuja lapsia ja nuoria. Päättäjät sulkevat silmänsä!

Pieneläkeläiset laskevat, onko rahaa ruokaan vai lääkkeisiin? Pienituloiset lapsiperheet ovat jatkuvassa stessissä. Ja …

Synnin syöpä ja tulevaisuus?

SuomiVanhuksella ei ole tulevaisuutta.  Syntyvyys on romahtanut. (Ehkä viisaita ovat ne, jotka eivät synnytä lapsia petojen ja pedofiilien saalistettavaksi?) Kaikkea ei voi sanoa? Mutta sen mikä minulla on lupa ja käsky lausua on tämä:

On kriittinen aika SuomiVanhuksen herätä!

Joka taholla ja tavalla. Kaikkien kansankerrosten tasolla. On aika katsoa peiliin. Itse kukin omassa tilassaan. On aika lopettaa typerä hymistely ”hyvinvointivaltiosta” – ”maailman onnellisimmasta maasta”. Se on julkinähtävää valhetta, petosta, itsepetosta! On aika herätä valheesta, valheista! Syöpä on kasvanut finaaliin.

* Virittäkää itkuvirsi, te jotka itkeä osaatte!

* Nostakaa hätähuuto, te joilla on toimiva puhevalta Universumin Korkeimmassa ratkaisupöydässä!

Sinä, joka tätä luet? Pyydän ystävällisesti asiallisuutta.  Ei ole aika naureskella, ei pilkata ei vähätellä. On aika kysyä, mitä meistä itsekukin voisi tehdä, jotta lopullinen kaaos ei tulisi?

Taikka että olisi vielä jatkoaikaa? Aikaa hakea ja saada edes terminaalihoitoa Sairaalle Suomivanhukselle!

 

mlhie2

* Kirjoittaja on eläkkeellä oleva hoitaja, musiikkiterapeutti, laulaja, vapaa kirjoittaja; kirjailija. * Aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. * Vakiintunut kiusaamisen vastustaja, ihmisoikeuksien perääjä. *Aktiivinen toimija (eläkkeelläkin). * Selviytymisen seminaarista selvinnyt, koetusten koulussa opiskellut, iloisesti kiinni "elämän pannukakun reunassa"! MOTTO: "Linnut voivat laulaa silloinkin kun oksa katkeaa, koska ne tietävät että niillä on siivet". Minut löytää mm. kotisivulta * http://elamanlaulu.com/ * http://elamanlaulu.com/muistelmia-maijaliisa-hiekkanen/ * elamanlaulu@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu