Painajaisuni – 2

PAINAJAISUNI – 2

Osa B

Uni jatkui näin. Siinä työntäessäni pyörätuolia eteenpäin alkoi kuulua ääniä. Sitten näkyi jo liikettäkin. Siinä laiturin tuntumassa, jossa äsken olimme olleet.

Tieltä näkyi tulevan kaksi isoa rekka-autoa peräkkäin. Ehkä avunhuutoni oli siis johonkin edennyt? Molemmissa rekka-autoissa oli lavalla Pelastushelikopterit. Ihmettelin, että mikseivät helikopterit lennä? Miksi ne pitää roudata rekkalavalla? Ja – mitähän apua me olisimme saaneet lentokelvottomista Pelastushelikoptereista, vaikka niitä oli tulossa nyt kaksin kappalein? Tuo lyhyt matka laiturilta lammen toiselle puolelle? Mitä siinä helikopterit olisi auttaneet… No, tietysti olisivat kiskoneet ylös kylmettyneen potilaan ja hoitajan? Mutta kun olivat lentokelvottomia?

Lopuksi laituri oli mustanaan joka lajin väkeä. Ja lisää väkeä oli tunkemassa laiturille. Kihinä ja kuhina kävi, puhetta piisasi! Mutta mitään (järkevää) ei tapahtunut. Minä olin paleltuvan vanhuksen kanssa matkan päässä. Ei kukaan nähnyt saati reagoinut. Itse en tuntenut kylmää. (Ehkä karaistunut avantouimarin kroppani ei säikähtänyt kylmää kylpyä? Sehän panee verenkierron maksimiin!)

Tässä vaiheessa heräsin unesta tavalliseen aamuun. Uni oli kuitenkin niin voimakas lajissaan, että siitä voisi piirtää kuvan, sarjakuvan tapaan! Vähän toki ihmettelin, että mikä oikein äkseerasi tämän lajin unen, kun en hoitotyöstä unia ole nähnyt? Juurikaan. . . Sitten minulla välähti? Ja siitä lisää, näin. (Jatkuu osa C)

mlhie2

* Kirjoittaja on eläkkeellä oleva hoitaja, musiikkiterapeutti, laulaja, vapaa kirjoittaja; kirjailija. * Aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. * Vakiintunut kiusaamisen vastustaja, ihmisoikeuksien perääjä. *Aktiivinen toimija (eläkkeelläkin). * Selviytymisen seminaarista selvinnyt, koetusten koulussa opiskellut, iloisesti kiinni "elämän pannukakun reunassa"! MOTTO: "Linnut voivat laulaa silloinkin kun oksa katkeaa, koska ne tietävät että niillä on siivet". Minut löytää mm. kotisivulta * http://elamanlaulu.com/ * http://elamanlaulu.com/muistelmia-maijaliisa-hiekkanen/ * elamanlaulu@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu