Pidä Suomi siistinä

Siivous  – suursiivous?

Taannoin saattoi nähdä teiden varsilla kehotuskylttejä; Pidä Suomi siistinä! Auttoiko? Kyllä ja ei. Kun Talven lumet olivat sulaneet, kevätkukkien seassa komeili joka lajin roskia. Joku oli paiskannut jopa vanhan sohvakummituksenkin tien poskeen. Myöhemmin roskienkerääjät haalivat nämä ”sivistyksen jätteet” mustiin jätesäkkeihin. No? Toteutui lopuksi neuvo: Pidä Suomi siistinä!   Silti, jopa Lapin kansallispuistot ovat nykyisin roskaantuneet, roskilla pilatut.

Herää kysymys: onko se niin vaikeaa? Kun itse olin aikanaan perheeni kanssa liikkeellä, opetimme jälkikasvua, ettei roskia paiskota auton ikkunasta. Oli roskapussi sidottuna auton keskikonsolissa, ja siihen laitettiin mitä ei syöty. Lentokoneissakin on roskapussit. Kun katselee nykynuorten, lasten ja monien aikuisten käytöstä, voi vain surkutella. Käytöskasvatus ja moraalikasvatus on epäonnistunut, taikka sitä ei ole ollut lainkaan! (Älykännyjen räpistely ei välttämättä opeta edes käytöksen alkeita!)

Mielen ja sanan saasteet?

Ehkä nyt on ihmisrodun mielen saasteiden siistiminen ymmärretty perin juurin? Vihakirjoituksia on koetettu suitsia ottamalla muutamia ihmisiä niskasta kiinni. Tuomarin nuijaa koputtamalla.. .

Nyt? Tuntuvampi keino Valtakunnansyyttäjän keinovalikoimassa: Otetaan jopa 15 vuotta vanhat sanatekleeet luupin alle! Ja niitähän löytyy? Samoin niitäkin ”ryhmiä” joita Laki Kiihotuksesta kansanryhmää vastaan sisältää.  Näinä aikoina vain lähinnä kaksi ryhmää, joita Lailla Suojellaan: Mamut ja sekstitisesti Erityissuuntautuneet. Mutta?

Haloo, mitä muita? Kun kuin kykloopin katseella Valtakunnansyyttäjä on ottanut erään ihmisen ”kiihotuksen” malliesimerkiksi! Siinäkö koko suomalaisen ”kiihotusasian” kokonaiskuva? Voi hyvänen aika!

Kiihotus uskonnon ja vakaumuksen syystä

EI tarvitse kaivaa 15 vuoden takaa tai ajalta, ihan menneet lähivuodet antavat Tosi Lihavan Rikosnäytön, ja mistä? Kiihotuksesta kristittyjä vastaan! Lain mukaan, ”joka panenettelee tai solvaa” -uskonnon tai vakaumuksen syystä”.

On ollut suoranainen (kuin luvallinen) kansanhuvi pilkata ja herjata uskovia! (Tälläkin foorumilla).

Heidän vakaumuksensa on revitty ja räävitty jalkoihin. Heitä on aliarvioitu, pilkkaamalla että he ”uskovat satuolentoihin”, jne. Uskonvakaumuksen pyhää kirjaa Raamattua on pilkattu ja revitetty niin ja näin. Ettäkö ei ”kiihotus kansanryhmää” vastaan näkyisi? Voi voi. Liiankin pitävät rikosnäytöt netissä. Todisteaineistoa (kirjallista) on enemmän kuin Suomi Hangosta Ivaloon. Enemmän kuin korkeiden kerrostalojen paksuiset pinot? Valitettavasti…

Siinäpä se juuri onkin. Rikossyytteisiin tarvittavaa kirjallista aineistoa (netissä) on niin paljon – kristittyjä vastaan – että vain Parhaat (?) Palat tarvitaan. Vain räikeimmät pääsevät rikosepäilyn listalle! Siinäpä se.

 

Pidä Suomi siistinä?

Valtakunnansyyttäjä teki aloitteen. Jotta yhteiskuntarauha turvattaisiin. Että ”kiihotukset” tutkittaisiin? Mutta? Se on tehtävä kattavasti.

  • Kansalaiset ovat yhdenvertaisia Lain edessä.
  • Viranomaisten on kohdeltava kansalaisia yhdenvertaisesti.
  • Kaikkia ”kansanryhmiä” on huomioitava puolueettomasti.
  • Kaikki ”kiihotukset” on pantava samalla tutkintaviivalle…

Suusiivous on nyt siis meneillään. Katsotaan, saadaanko Suomi siistiksi? Ellei vapaaehtoinen malli toimi (= kukin siivoaa suunsa, sanansa) silloin on mentävä tuhdimman mallin mukaan?

mlhie2

* Kirjoittaja on eläkkeellä oleva hoitaja, musiikkiterapeutti, laulaja, vapaa kirjoittaja; kirjailija. * Aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. * Vakiintunut kiusaamisen vastustaja, ihmisoikeuksien perääjä. *Aktiivinen toimija (eläkkeelläkin). * Selviytymisen seminaarista selvinnyt, koetusten koulussa opiskellut, iloisesti kiinni "elämän pannukakun reunassa"! MOTTO: "Linnut voivat laulaa silloinkin kun oksa katkeaa, koska ne tietävät että niillä on siivet". Minut löytää mm. kotisivulta <a href="http://www.elamanlaulu.com" title="http://www.elamanlaulu.com">http://www.elamanlaulu.com</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu