Raamattu – kristityt – mielipiteet?

 

Kuten julkisessa statuksessa nyt voidaan nähdä, yhteiskunnassa on kasvamassa – mikä?

Ei suinkaan mikään uhka tai kiihotus mm. ”seksisuuntautuneisiin” kansantahoihin – vaan?

Vihamielisyyden kohteena ovat? Ketkä?

Ikävällä tavalla korkean tason vallankäyttäjissä muhii nyt agenda kristittyjä vastaan. Raamattua ja sen asemaa vastaan! Kyseessä on näytetty vaino. Täysin absurdeja ”kiihotuksen aineksia” nousee. Surkuhupaisaa on, että valtakunan syyttäjäviranomaisella on aikaa, resursseja ja intressejä kaivella 15 vuotta vanhoja (Päivi Räsäsen) tekstejä. Mitä tämä paljastaa?

On käynnissä virkatahojen ”kiihotus kansanryhmää vastaan”. Kohteena kristityt. Hyökkäysluonteinen, affektiivinen agenda – jossa pilottitapauksena näkyy tämä Räsänen. Tulilinjalla ovat sekä Raamattu että ne, jotka Raamattua kunnioittavat.

Mitä ISOT edellä, sitä pienet perässä!

Kun valtaa käyttävillä tahoilla on tämä valittu agenda, nyt tavallinen sanankäyttäjä katsoo oikeudekseen halveksia, kirjoittaa vihakirjoituksia – kristittyjä ja Raamattua vastaan! Yksi ja toinen puhisee: ei saa puhua Raamatusta, ei saa , ei saa — ei- ei... No, miksei saisi? Kyllä saa!

Motto:

  • Niin kauan kuin Raamattua ei ole Suomessa ”rikolliseksi” kirjaksi nimetty ( Lainvoimaisella tuomiolla..)
  • Niin kauan kuin Raamattu myös globaalilla tasolla on lainmukainen Kirja
  • Niin kauan kuin Raamattu on yli 2,5 miljardin kristityn pyhä kirja…
  • Niin kauan jokainen saa lainmukaisesti sitä käyttää ja siteerata!
  • Amen.

Ei siis ole pienintäkään syytä vaieta, pelätä, alistua uhkauksiin. On pidettävä kiinni yhdenvertaisista ihmis-ja perusoikeuksista: uskonnonvapaus, sanan-ja mielipiteen vapaus!

Moniarvoisissa yhteiskunnissa on esillä joka lajin tarjontaa:

  • väkivaltaviihdettä, pornoa, täysin kriminaalisia asioita.
  • Kun nämä tahot saavat pitää esillä omaa informaatiotaan. On 100% oikeus että kristityillä on vastaava yhdenvertainen oikeus!

Huomautus!

Mikään laki ei silti pakota katsomaan, kuuntelemaan tai seuraamaan itselle, ja omalle vakaumukselle; elämänkatsomukselle vierasta informaatiota! Valinnan vapaus on. Ne, jotka eivät Raamattua arvosta ja noteeraa, saavat olla siitä piittaamatta. Mutta mitään legaalia oikeutta ei heillä ole, etteivätkö kristityt saa uskoa ja elää uskonsa mukaan! Sekä yksityisesti, että julkisesti. Uskonnonvapauslain mukaan.

mlhie2

* Kirjoittaja on eläkkeellä oleva hoitaja, musiikkiterapeutti, laulaja, vapaa kirjoittaja; kirjailija. * Aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. * Vakiintunut kiusaamisen vastustaja, ihmisoikeuksien perääjä. *Aktiivinen toimija (eläkkeelläkin). * Selviytymisen seminaarista selvinnyt, koetusten koulussa opiskellut, iloisesti kiinni "elämän pannukakun reunassa"! MOTTO: "Linnut voivat laulaa silloinkin kun oksa katkeaa, koska ne tietävät että niillä on siivet". Minut löytää mm. kotisivulta * http://elamanlaulu.com/ * http://elamanlaulu.com/muistelmia-maijaliisa-hiekkanen/ * elamanlaulu@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu