”Rokotesota” (Osa B) – Mystisiä seikkoja mRNA-rokotteessa?

23.01.2021

Hoitajien haastattelua – rokotteen haittailmoituksia

MTV-uutiset oli ottanut esille rokotusasiassa erittäin ajankohtaisen asian.

Tuntuu että olemme koekaniineja yhdessä vanhusten kanssa.”

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hoitajat-avoimina-tunnoistaan-koronarokotteen-eturintamassa-tuntuu-etta-olemme-koekaniineja-yhdessa-vanhusten-kanssa/8042162

Artikkelissa oli oivaa tietoa. TEHYN tekemässä kyselyssä hoitajille oli käynyt ilmi, että vaikka 80% hoitajista pitää rokotetta tarpeellisena, alle puolet hoitajista ( alle 50%) aikoi sen ottaa rokotteen.

 

Tieto lisää tuskaa…”

Tätä ilmiötä ei voi ihmetellä? Terveydenhoidon ihmisillä on tietoa ja kriittisyyttä. He ammatissaan ovat nähneet kaikkea sellaista, jota umpimaallikkot eivät koskaan näe eivätkä kohtaa.  Siitä syntyy realistinen ote. Harkintaa, tutkimusta, selvitystä, taustoja.

Ammatti-ihmiset eivät voi olla hysteerisiä ”kaahottajia” – jotka suinpäin syöksyvät mihin vain?  Eikä voida olla joidenkin mediatietojen varassa. On otettava selkoa, pintaa syvemmältä. Valinta ja ratkaisu vaatii tietoa ja harkintaa. Jo koulutusvaiheessa lääkkeitä koskevat vaatimukset ovat rankat. Elleivät hoitajaopiskelijat läpäise 100% oikein lääkeaineopin kokeita (lääkelaskut) ei läpäise tutkintoa. Aikanaan 1980-luvulla moni opiskelukaverini jäi rannalle, joutui kertausharjoituksiin.. .

 

Kriittisyys ja harkinta mRNA-rokotteeseen?

Kriitisyys on enemmän kuin tarpeellista, koskien juuri tätä ”pikarokotetta” (Pfizer – COMIRNATY) – joka hirmuisella kiireellä pantiin kasaan, ja tuli markkinoille kuin ”keskonen”. Vailla normaaleja laajoja tutkimuksia ihmisryhmillä. Siksi EU onkin hyväksynyt sen ehdolliseen käyttöön. Ja siksi COMIRNATY lääkeinfossa lukee:

Lisäseuranta

Tähän lääkevalmisteeseen kohdistuu lisäseuranta.

https://laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=29864&i=PFIZER_COMIRNATY

Ei ole ylisanoja siinä, mitä MTV:n haastattelema hoitaja lausui:

Tuntuu että olemme koekaniineja yhdessä vanhusten kanssa.”

 

Haittavaikutusilmoituksia? Vakavat haittavaikutukset jopa 10-kertaisia aiempiin rokotteisiin nähden

Perjantaihin (23.1.2021) mennessä Biontechin ja Pfizerin valmistamasta Comirnaty-rokotteesta oli tehty 105 haittailmoitusta. (Suomessa) Haittailmoituksista vakavia on ollut 23. ”

https://demokraatti.fi/koronarokotteesta-tulee-paivassa-10-20-haittailmoitusta-tallaisista-oireista-on-kerrottu/

Yhdysvalloissa 1,9 miljoonan Comirnaty-valmisteella rokotetun ihmisen perusteella kerätystä aineistosta on käynyt ilmi, että anafylaktisen reaktion on saanut noin yksi ihminen sadastatuhannesta. Muista rokotteista anafylaktisen reaktion saa noin yksi ihminen miljoonasta.

Vielä ei ole tiedossa, miksi Comirnaty-rokote aiheuttaa useammin anafylaktisia reaktioita kuin muut rokotteet. Fimean mukaan yksi mahdollisuus on, että käytössä olevat rokotteet aktivoivat joidenkin ihmisten immunologiaa eli vastustuskykyä liiallisesti.”

 

Vakavat haittavaikutukset 10-kertaisia aiempiin rokotteisiin nähden!

Vaikka Pfizerin rokotekooste on ollut käytössä suhteellisen lyhyen aikaa, on eri puolilta maailmaa noussut huolestuttavia uutisia. Niitä ei voi kuitata heitolla ”ainahan niitä haittoja tulee!”

Kun kyse on täysin uudesta rokoteteknologiasta, jossa ensimmäistä kertaa rokotteiden historiassa ihmiseen piikitetään viruksen perimää, RNA:ta. Siis kokeillaan?

Ja kun eläinkokeetkin ”skipattiin” ohitse, niinkuin professori Olli Vapalahti kehui jo 17.4.2020 – niin voi täysin perustellusti todeta, että RNA-rokotteella on meneillään laajat ihmiskokeet, koekaniineineen. Kukaan, joka ymmärtää pintaa syvemmälle näitä seikkoja, ei ihmettele, että haittoja tulee!

On merkille pantavaa, että Lääkeinfon sivulla olevassa Pfizerin Comirnaty – rokotteen selosteessa lukee: Lisäseuranta ▼ Tähän lääkevalmisteeseen kohdistuu lisäseuranta.

Meneillään olevassa rokotuspraktiikassa siis kokeilun tuloksena on saada tietoa. Se tieto olisi ehdottomasti pitänyt hankkia kaikessa rauhassa – laajemmilla ihmistutkimusryhmillä. Nythän ei esimerkiksi ole tutkittu miten (rokote) toimii ikäihmisillä. Tutkimusryhmissä ei ole selvitetty rokotteen seikkoja yli 65-vuotiailla! Ja nyt? Kaikkia ikäihmisiä hirveällä kiireellä aiotaan piikittää? Ei ihme, että tuhansille ja miljoonillekin ihmisille (globaalilla tasolla) nousee relevantteja päätelmiä, että käynnissä on ihmiskoe, jossa mm. vanhukset ovat kuin koekaniineja?

 

Vakavat haittavaikutukset? Anafylaktinen reaktio?

On jo julkisesti todettu, että tämä RNA-rokote aiheuttaa noin 10-kertaisesti enemmän vakavia haittoja, kuin rokotteet yleensä. Tähän tarjotaan pikakiitoselityksiä, että kaikkihan voivat saada allergioita, mistä vain?

Nyt ei pidä vedota mihinkään yleisiin allergia-asioihin. Ei tiedetä, mikä COMIRNATY -rokotteessa saa aikaan mm. anafylaktisen sokin ( hengenvaarallisen) reaktion henkilöillä, joilla ei ennestään allergisia oireistoja?

On välttämätöntä pysähtyä siinä, että mRNA-rokote liian usein aiheuttaa hengenvaarallisen allergiareaktion: anafylaktinen sokki. Mikä – mitkä ainesosat rokotteen koostumuksessa ovat niin arveluttavia että ihmisen immuunipuolustus menee överiksi. Syntyy vaarallinen tila, mm. sytogeenimyrsky. Immuunijärjestelmä ylireagoi (johonkin) RNA-rokotteen kemialliseen osaan.

Mainittu sytogeenimyrsky onkin seikka, jota maailmalla on jouduttu tutkimaan tämän Koronaviruksen yhteydessä. Nimittäin joillakin ihmisillä syntyy koronavirustartunnan seurauksena vakavia kudos-ja elinvaurioita (keuhkoissa, sydämessä, verisuonistossa). Näitä vaurioita selittää juuri se, että immuunijärjestelmä menee sekaisin. Se hyökkää elimistön omia kudoksia ja elimiä vastaan. Sytogeenimyrsky.

Kun tämä tiedetään koronaviruksen pahimmista seurauksista, tästä syntyy adekvaattinen johtopäätös: Tämä RNA-rokote, jossa on koodattu (synteettinen) pätkä COVID19 viruksen perintötekijää, voi aiheuttaa vastaavia pahoja oireita kehossa. Kaikkien kroppa ei reagoi toivotulla tavalla RNA-rokotteeseen. Syntyy:

 • immuunijärjestelmän ylireagointia (pahat haitat, allerginen reaktio, sytogeenimyrsky)
 • immuunipuolustus ei jaksa aktivoitua
 • rokote ei ”tehoa” – ei estä koronavirustartuntaa

Kukaan, joka on selvillä niistä mekanismeista, joita allergioihin liittyy, ei ihmettele että tällainen RNA-rokotetyyppi nimenomaan voi tehdä? Oikeastaan mitä vain?   Allergiset reaktiot on yleensä määritetty mm. nopeisiin allergiareaktioihin ja ”hitaisiin” reaktioihin.

Rokotteen yhteydessä saatu nopea ja äkillinen reaktio ei ole ainoa haitta? Allerginen reaktio voi tulla viiveelläkin. Anafylaktinen sokki rokotteen yhteydessä voi olla allergisen syyn lisäksi toksinen. Joku osa rokotekoostumuksssa on niin raju aines, että immuunijärjestelmä suorastaan räjähtää haukkumaan kuin talon vahtikoira!

Meille ei kerrota kaikkea?

Kun nyt tämä Pfizerin COMIRNATY rokotepiikki on tekemässä maailmanvaltausta ja historiaa ensimmäisenä RNA-rokotteena ihmiskunnan kokeilussa – se on tietysti? Patentoitu tuote!

Patentoituna se on mystinen salaisuus? Pfizer ei ole suostunut luopumaan patenttisuojastaan. Patenttisuojansa ansiosta, ja siksi

 • ettei Lääketeollisuudessa tunneta vastuuvakuutuksia,
 • ei haittavaikutusvakuutuksia –
 • ihmisille voidaan tarjoilla – mitä vain?

Koronarokotteista on huutava pula, mutta niitä valmistaa vain harva tehdas – Lääkärijärjestö: Se tapahtui, mistä varoitettiin. https://yle.fi/uutiset/3-11745641

Lääkärit ilman rajoja moittii, että tutkimukseen laitettiin paljon julkista rahaa, mutta rokotteen saatavuutta ei varmistettu. Lääkärit ilman rajoja -järjestön toiminnanjohtaja Linda Konate sanoo, että pandemia-aikana ei pitäisi mennä patentit ja voitto edellä, vaan kansanterveys.”

Ennen vanhaan sanottiin, että pidä ”ostaa sikaa säkissä”. Nyt voidaan todeta, meille myydään ”sikaa säkissä”.. .

 

Lääkeinfon selostus

Laitan tähän lopuksi Lääkeinfon tuoteselostuksen Pfizerin RNA-rokotteesta.

https://laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=29864&i=PFIZER_COMIRNATY

Mitä Comirnaty sisältää

 • Vaikuttava aine on COVID-19-mRNA-rokote. Laimennuksen jälkeen injektiopullo sisältää kuusi 0,3 ml:n annosta, jossa kussakin on 30 mikrogrammaa mRNA:ta.
 • Muut aineet ovat:
  • ((4-hydroksibutyyli)atsanediyyli)di(heksaani-6,1-diyyli)di(2-heksyylidekanoaatti) (ALC 0315)
  • 2-[(polyetyleeniglykoli)-2000]-N,N-ditetradekyyliasetamidi (ALC-0159)
  • 1,2-distearoyyli-sn-glysero-3-fosfokoliini (DSPC)
  • Kolesteroli
  • Kaliumkloridi
  • Kaliumdivetyfosfaatti
  • Natriumkloridi
  • Dinatriumfosfaattidihydraatti
  • Sakkaroosi
  • Injektionesteisiin käytettävä vesi

5. Valmisteen säilyttäminen

Ei lasten ulottuville eikä näkyville.

Seuraavat tiedot säilytyksestä, viimeisestä käyttöpäivästä, käytöstä ja käsittelystä on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Älä käytä tätä lääkettä kotelossa ja etiketissä mainitun viimeisen käyttöpäivämäärän ”EXP” jälkeen. Viimeinen käyttöpäivämäärä tarkoittaa kuukauden viimeistä päivää.

Säilytä pakastettuna lämpötilassa –90…–60 °C.

Säilytä alkuperäispakkauksessa. Herkkä valolle.

Sulattamisen jälkeen rokote on laimennettava ja käytettävä välittömästi. Käytön aikaiset stabiiliustiedot ovat kuitenkin osoittaneet, että pakastimesta poistamisen jälkeen laimentamatonta rokotetta voi säilyttää enintään 5 vuorokautta lämpötilassa 2–8 °C tai enintään 2 tuntia lämpötilassa ≤30°C ennen käyttöä.

 

Lopuksi

On kysyttävä, MITKÄ noista Pfizerin rokotteen ainesosista ovat sellaisia, jotka ovat omiaan aiheuttamaan allergisia pahoja reaktioita?

 • Vai ovatko syynä ne muut mahdolliset ainesosat, joita ei julkisesti kerrota?
 • Patenttisuojan takana olevat seikat?
 • Sellaiset, jotka vaativat miinus 90…- 60 pakastetilaa?
 • Mitään aiempia rokotteita ei ole tarvinnut ”ikiroudan” statuksessa säilöä?
 • Mikä – mitkä – ovat ne RNA-rokotteen sisällöt – jotka eivät saa ”sulaa” ennen aikojaan?
 • Joiden ”teho” katoaa jos tuote lämpenee. . .
 • jne, jne

Ihmisillä on OIKEUS tietää. Kun pikakiireellä kasaan pantua rokotekoostetta ajetaan kuin ”käärmettä pyssyyn” – on viranomaisten ja vastuunkantajien lainmukainen velvollisuus kertoa avointa ja rehellistä infoa RNA-rokotteesta!

Elleivät viralliset tahot tahdo tuottaa selkeää infoa, on argumentoitu oletus, että mRNA-rokotetuote on mystinen – hm — Eikö siis ihme, etteivät valistuneet ihmiset tahdo kroppaansa mitään ”tuntematonta ököttiä”?

 

 

Maijaliisa Hiekkanen
Sitoutumaton Hämeenlinna

* Kirjoittaja on eläkkeellä oleva hoitaja, musiikkiterapeutti, laulaja, vapaa kirjoittaja; kirjailija. * Aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. * Vakiintunut kiusaamisen vastustaja, ihmisoikeuksien perääjä. * Aktiivinen toimija (eläkkeelläkin). * Selviytymisen seminaarista selvinnyt, koetusten koulussa opiskellut, iloisesti kiinni elämässä. MOTTO: "Linnut voivat laulaa silloinkin kun oksa katkeaa, koska ne tietävät että niillä on siivet". ---------------------------------------------------------- Minut löytää mm. kotisivuilta * https://www.maijaliisa-hiekkanen.fi/ ( SANANVAPAUS) * http://elamanlaulu.com/ (Musiikkipalvelu) * http://elamanlaulu.com/muistelmia-maijaliisa-hiekkanen/ * elamanlaulu@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu