Valtakunnan Toisinajattelijan Virkako?

 

– Moikka taas porukat! Mitä uutta näkyi tukipalvelumme sektorilla?

– Näkyihän sitä, yhtä ja toista sellaista mitä päättäjien lasitorneissa ei voikaan tajuta, sellaista mitä se arjen pärjääminen karanteeni-säilöissä näyttelee! https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mlhie2/karanteeni-keisseja-1/

– Mut voidaanko palaveerata niistä myöhemmin, tänään näet nousi silmiin vallan erikoinen juttu!

– No mikäs nyt niin erikoista olisi tän poikkeustilan keskellä?

– Ei se ihan tavallista lajia ollut ole? Ihmisiä haastetaan ihan uuteen virkaan. Olisitteko pojat ja arvoisat naisimmeiset valmiit sellaiseen?

– Sano hyvä ihminen, mistä on kyse?

– Ihan valtakunnan tason jutusta. Ei valtakunnansyyttäjän sivuvirasta, eikä valtakunnansovittelijan tai valtakunnantaiteilijasta, tai….

– Vaan?

– Valtakunnan toisinajattelijan pesti olisi nyt auki!  Yksi on asettanut itsensä jo ennakoivasti siihen virkaan, ja vetosi että ottaa sen haltuun, ellei toisia häntä pätevämpiä löydy?

– Onko tuo ihan totta, siis – hm – että… joku sellaista esittää? Eihän ajatuksia voi empiirisen tieteen mittareilla tilastoida? Jokainen ajattelee ”toisin”, jokainen on yksilö!

– Totta tai ei – niin kyllä se luettavissa on! Toinen asia on, kuka tuollaista ottaa todesta?

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jannekejo/pentti-linkola-kuoli-5-4-2020-uusi-valtakunnantoisinajattelija-ilmoittautuu-palvelukseen/

– Niinpä näkyy tehneen. Katsoo että kun Pentti Linkola kuoli pois, niin jäi ikäänkuin avoin virka ja profeetan viitta käyttämättä!

– Tuohan vaikuttaa ihan – hm – samanlaiselta kuin joidenkin uskonnollisten piirien touhut!  Ne kilpailee kuka heistä olisi paras ja ykkösprofeetta! Niillä on listä nimiä, ja ne riitelee koko ajan kuka se profeettojen Kunkku olisi? Ja ne tuputtaa puuta-heinää-ennustuksia!

– No, meikäläinen ei aio hakeutua valtakunnan-toisinajattelijan-virkaan! Ei ole yhtään esimerkkiä, että Linkolan ajatukset olisivat synnyttäneet ”parempaa maailmaa”?  Ei edes Suomessa!  Eli se pelkkä ”ajattelu” ei riitä. Ja Linkola enimmäkseen kalasteli kaloja! Ei kai auttanut ihmisiä?

– Enkä minäkään.

– Eikä tästä porukasta kukaan, kai? Me ollaan kyllä kaikki toisinajattelijoita, jokainen, ei juosta laumahengessä ja manipuloituna ja aivopestynä, mutta emme halua olla ToisinHaihattelijoita! Näet kun pelkkä toisinajattelu voi vääristyä vain pelkkien teorioiden tasolle, ja unohtuu se tärkein: arkisen elämän faktat ja realiteetit! Pelkkää illuusiota!

Joo, mitä Linkolaan tulee, olihan hän erilainen. Sillä taisi jäädä näkemättä tulos sen yhteen perusajatukseen, että maapallolla on ihan liikaa väkeä! Eikä Linkola ollut ainoa tuossa ”toisinajattelussaan”. Tuota samaa skeidaahan on tuputettu jo pitkään, tietyiltä tahoilta, että liikaa, liikaa, liikaa väkeä tellusta tallaamassa ja ravintoa kuluttamassa!

– No, kautta historian ovat kuitenkin katastrofit, sodat, vitsaukset ja kulkutaudit väkeä suitsineet! Espanjantauti tappoi (maksimissaan) 5-6 % silloisesta maailman väestä, 1650 miljoonaa, liki 100 miljoonaa kuoli.

– Sepä se. Koronakuolleisuus on ihan häntäpään tasossa. Jos suhde olisi samaa kuin espanjantaudissa, koronakuolleisuuden pitäisi nousta jopa viidensadan (500)  miljoonan tasoon! 500 000 000! Mutta, avoimin silmin tilastoja katsellen voi nähdä että….

– Suoraan sanoen ihmisiä vedätetään, pelolla ja pelottelulla, skenaarioita maalaamalla adaptoidaan aivot, ajattelu!

– Erikoinen uutinen oli tänään, luenko?

Koronavirukseen ei ehkä tarvita rokotetta, sanoo WHO:n entinen johtaja – ”Virus voi palaa loppuun luonnollisesti”

Maailman terveysjärjestö WHO:n entinen johtaja, brittiprofessori Karol Sikora on esittänyt, ettei koronarokotteelle ole välttämättä tarvetta, kertoo Telegraph. Sikoran mukaan brittiväestöllä voi olla laajempi immuniteetti virusta vastaan kuin aiemmin on luultu. Näin ollen virus voisi hävitä itsestään. – On olemassa mahdollisuus, että virus palaa loppuun luonnollisesti ennen kuin yksikään rokote on kehitetty, sanoo Sikora.

Miljardöörin omistama maailman suurin rokotevalmistaja alkoi jo tehdä riskillä koronarokotetta. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/f39f6db0-951d-4ad6-a874-14498bc0d23de

– Niinhän se oli Sars-viruksenkin kanssa. Rokote ei ehtinyt valmiiksi, ja niin Sars hiipui.

– Erikoista onkin ollut tämä mieletön kaahotus rokotuksen suuntaan! Niitähän on toista sataa eri tutkimusta vireillä. Joku sanoi että tarvitaan jopa kahdeksan (8) miljardia rokotetta!

Kun jokin nyt testattava rokote on hyväksi ja turvalliseksi havaittu, tulee eteen massiivinen logistinen haaste. Rokote pitäisi saada kahdeksalle miljardille ihmiselle ympäri maailman. https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/bf570a3a-f193-423c-bfcd-4838ca529e39

– No, tuollainen laskelmointi viittaa kyllä jo ahneuteen? Rahan kuvat silmissä koetetaan tehdä kiireellä joku mönjä! Turvallisuus ei siinä paljoa paina! Yksikin kehui, että ”skipataan” välistä eläinkokeet! Ruvettiin testaamaan jo maaliskuussa ihmisillä!!

– Ei tämä ole uusi ilmiö. Kun poliittinen paine oli kova viiskytluvulla, saatiin kyllä aikaan nopea rokote polioon! Mutta miten kävi? Rokote oli hengenvaarallinen, lapsia kuoli, niitä sairastui itse tautiin kymmeniä tuhansia!

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/19ff4e7f-f905-4deb-8ad0-396c42188bde

– Muistetaan tämä: aikainen lintu madon nappaa, myöhäinen hiiri loukun välttää!

– Että silleen! Eikö siis ollut yhtään, joka asettuisi ehdolle toisin-ajattelijan-valtakunnan- virkaan?

Ei vedä. Tulee mieleen mummon viisaus: joka kuuseen kurkottaa se katajaan kapsahtaa!

Me osataan ajatella omilla aivoillamme. Ne ovat usein toisia ajatuksia, mutta vierastetaan sellaista trendiä, että Joku olisi jokin Johtava Toisinajattelija? Ihan valtakunnan tasolla? No, sellaistahan maailmassa näkyy. On yksi ajattelu, ajattelija – ja toisten on aplodeerattava ja kumarrettava, jopa henkikullan uhalla! Ei! Sellainen despotismi ei maistu… ei. Varsinkaan kun ei ole julkista infoa, MITÄ se toisinajattelijan virka kätkee?

Ja nyt taas joka iikka auttamaan avun tarvitsijoita!

Kirjoituksen lähteenä käytetty kirjaa: KORONA, mitä,miten, miksi ISBN 9789526860268

Kommentointi: noudatetaan ylläpidon vaihtoehtoa: ei sallittu ( tässä blogissa).

Jokaisella on täysi sananvapaus omissa blogeissaan…

mlhie2

* Kirjoittaja on eläkkeellä oleva hoitaja, musiikkiterapeutti, laulaja, vapaa kirjoittaja; kirjailija. * Aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. * Vakiintunut kiusaamisen vastustaja, ihmisoikeuksien perääjä. *Aktiivinen toimija (eläkkeelläkin). * Selviytymisen seminaarista selvinnyt, koetusten koulussa opiskellut, iloisesti kiinni "elämän pannukakun reunassa"! MOTTO: "Linnut voivat laulaa silloinkin kun oksa katkeaa, koska ne tietävät että niillä on siivet". Minut löytää mm. kotisivulta * http://elamanlaulu.com/ * http://elamanlaulu.com/muistelmia-maijaliisa-hiekkanen/ * elamanlaulu@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu