Soini ja kaksinaismoralismi

Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja ja ulkoministeri Soini ruotii toissapäiväisessä kirjoituksessaan entisessä puolueessaan tapahtunutta ”nuivaa vallankumousta”. Soini yrittää esittää puhdasta pulmusta, jolla ei ole mitään tekemistä Suomen Sisun, äärioikeiston ja fasismin kanssa. Kaikkea tätä Soini kuitenkin vaali siipiensä alla pitkälti toistakymmentä vuotta saavuttaen poliittista menestystä ja päästen lopultakin hallitukseen ja ministerin paikalle, jolle Soinin omin sanoin ilmaistuna oli ”pakko päästä”.

On suorastaan suloista katsoa maamme valtamedian väheksyvän Suomen Sisua Perussuomalaisten puoluekokouksessa sen jälkeen kun he ovat vuosia todistelleet järjestön äärioikeistolaisuutta. Huutaneet äänensä käheäksi fasismista. Nyt se on okei? Johonkin ovat unohtuneet uuden puoluejohdon rasismituomiot. Ne, joihin minulta vaadittiin kommentteja vuosi toisen perään. Nyt ne eivät ole kenellekään ongelma?”, lataa Soini kirjoituksessaan.

Soini yrittää vyöryttää median ja kaikkien muiden paitsi itsensä päälle vastuunsa kaikesta siitä, mitä hän Perussuomalaisten puheenjohtajana on tosiasiassa katsonut läpi sormien, Suomen Sisua ja hommalaisia myöten, puolueväkensä kaikista muista epämääräisemmistä ideologisista yhteyksistä puhumattakaan.

Merkittävien poliitikkojensa saamat rangaistuksetkaan eivät ole olleet mikään ongelma Soinille, kunhan valta on vain pysynyt Soinin omissa hyppysissä.

Soini on luvannut ”huolellista harjausta” ja ties mitä ylimalkaista, jolla hän on päästänyt itsensä helpolla, saman populistisen teatterin jatkuessa vuodesta toiseen.

Soinin johdolla ja siunauksella Suomen Sisu, fasismi ja äärioikeisto ovat saaneet rauhassa tehdä työtään Perussuomalaisissa ja arkipäiväistyä suomalaisessa demokraattisessa järjestelmässä.

Timo Soini itse avasi ex-puolueessaan portit tahoille, jotka lopulta näyttivät voimansa ja lennättivät ex-puheenjohtajan komeassa kaaressa ulos Perussuomalaisista.

Vai menikö se niin, että hygieniaongelmat ilmaantuivat Soinille, kun oma lakeija yhtäkkiä ohitettiinkin?

Soinin kirjoittaessa blogissaan ”Sitä saa mitä tilaa”, ei voi muuta kuin sanoa, että pitää paikkaansa Timo Juhani Soinin kohdalla.

Soini tilasi ja sai juuri sitä mitä tilasi.

Lue täältä mutta säästä itsesi hämmästykseltä.

Sama kaksinaismoralistinen peli vain jatkuu, nyt vain hieman eri muodossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu