Yhteiskunta muuttumassa rahavaltaisten sosiaalitoimistoksi

”Halpputus, halpputimme”, toteaa Ruotsin kunkku erään tunnetun kauppaketjun mainoksessa. No, se on näyttelijä tietenkin eikä varmasti nostele isoa liksaa. Se siitä kauppaketjusta, mutta tuo halpuutus tai vielä parempi termi on joustavoittaminen (!) nyt herraluokan huulilla ja jopa vasemmistokin hokee, kun on niin kauhean vaikea markkinatilanne (tai jotakin), että pitäisi ymmärtää Postin toimia. Eli sitä yhtä ja samaa on suomalainen poliittinen eliitti vasemmalta äärioikeistoon ja niitten pölvästiksi heittäytyvät lakeijat.

Viisaat pysyvät hiljaa, ajattelee moni toistaiseksi varsin mukavasti elelevä palkansaaja mutta erehtyy!

Tai.

Kannattaa opetella nyökyttelemään tai jopa heittäytyä yhtä härskisuiseksi niin kuin kunnon porvarit, jos vaikka saisi oman kultaisen oksansa, tuumailevat aika monet ja sahaavat omaa oksaansa.

Kokoomuksen rääväsuinen kansanedustaja Vartiainen (ex-sd) näyttää mallia mitä rahavallan raakalaisuus on. Katsottu on aamu-TV ja kuunneltu monta muutakin ohjelmaa. Niin, että niin!

Onpa toisaalta hyvä, kun Vartiainen kertoo suoraan mitä tuleman pitää. Mutta en nosta kyllä hattua.

Posti ja moni muu menee lihoiksi ja rahat rikkaiden veronalennuksiin. Niinhän se on ollut jo pitkän aikaa.

Mitä on nykyvasemmisto?

Se on rahavallan agendaa toteuttava turhan toivon liike tai lempeältä kuulostava saattohoitaja. Kultaisen oksan tavoittelijoita täynnä. Kasvot saa vaihdettua ja kansasta tuntuu symbolisesti hyvältä mutta voi, kun toiminta on todellisuudessa sama kuin sillä rääväsuisella porvarilla. Taustalla loistaa rahavalta.

Voi miten kuvaava hahmo tuo Vartiainen onkaan! Siinä yhdistyy koko elitismin kierouden esanssi.

Ja hallitusta johdetaan edelleenkin ex-pääministeri Sipilä tuvasta.

Siinä yksi totuus, ettei jäisi sanomatta.

Mitä tulee äärioikeistolaiseen Perussuomalaisiin, se on rahavallan uusi käsikassara. Meni kasvamaan vain hieman korkoa oppositioon ja onnistui. Tai sehän pantiin korkoa kasvamaan, kun rahavalta niin päätti.

Kyllä rahavalta pelin hallitsee hallituspolitiikkaa myöten. Ja kaikki menee täydestä.

Vasemmisto pettää valtaan päästyään kansaa minkä kerkeää ja seurauksella, että kansa eksyy ja sitten se onkin äärioikeiston vapaata riistaa.

Niin, että edelleenkin: Halla-ahon kera näppyläisten seuraajien kannattaa kiittää sosialismia!

Näin se menee.

Palkkojen halpuutus ja työehtojen joustavoittaminen.

Sen seurauksena yhteiskunta maksaa sen osan, mitä riistävä rahavalta ei oman voittojen tavoittelussa voi, voi voi voi, työntekijöille maksaa.

Yhteiskunta muuttuu rahavallan sosiaalitoimistoksi!

Näin päin se asia on.

Oi, kun tietäisitte mutta nythän te tiedättekin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu