Aivan totta puoluesihteeri Arto Luukkanen, SDP on ollut kommunismin torppaaja nro 1

Perussuomalaisten puoluesihteeri Arto Luukkasen tämänpäiväinen kirjoitelma vaatii vertauskuvallisesti laajasti päitä vadille Venäjä-syyhystä. Sisältö on luonnollisesti tuttua huttua ja läpeensä poliittinen, vaikka Luukkanen väittääkin, että ”artikkeli liittyy tekijän akateemiseen tutkimustoimintaan, eikä heijasta PS:n linjaa”. Kuten arvata saattaa, päitä ei oleteta löytyvän Perussuomalaisten riveistä. Silti on kuitenkin tuotava esiin Luukkasen vahingossa tekemä tunnustus, joka on osoitettu SDP:lle. Luukkanen nimittäin väittää, että sosialidemokraatit ottivat NL:n aikoina sumeilematta vaalirahaa lännestä siinä missä Maalaisliitto/Keskusta kera Kommunistein otti sitä idästä.

Jos tuo tieto pitää paikkansa, niin sehän vahvistaa sitä suomalaista tosiasiaa, että Sosialidemokraatit on suomalaisessa poliittisessa järjestelmässä ollut kommunismin torppaaja nro 1.

Perussuomalaisten europarlamenttiryhmä on Identity and Democracy-ryhmä, missä merkittävintä valtaa käyttää Italian venäjämielinen ja äärioikeistolainen Lega.

Legan europarlamentaarikot ovat käyttäneet Kremliin kytkeytyviä agentteja poliittisina neuvonantajinaan. Luukkasen kannattaisi puoluesihteerinä olla rehellinen ja suunnata katse ajankohtaisiin Suomea ja Eurooppaa koskeviin Venäjän aiheuttamiin hybridiuhkiin, jotka löytyvät hänen omasta puolueestaan. Ai niin, Kiinaa unohtamatta.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu