Elinkeinoelämän ”lobbarivaltuuskunnan” aika lopettaa suomalaisen yhteiskunnan terrorisointi

Ei siinä mitään, että on mielipiteitä ja niitä tuntuu varsinkin elinkeinoelämän eliitillä näinä aikoina riittävän. Siis juuri niillä, joita ei todellisuudessa kiinnosta suomalainen yhteiskunta missään muussa mielessä kuin oman tilinsä kartuttamisessa.

Valtion velkaantuminen ei ole eliitin todellinen huoli, vaikka muuta vakuuteltaisiin. Se on pelkkä veruke muutoksille, josta hyötyy harvalukuinen sijoittajaeliitti Suomessa ja, yllätys yllätys, ulkomailla. Tutkimusten ja selvitysten kaapuun puetut mielipiteet tavoitteineen puskevat tavallisten suomalaisten silmille yhä kylmempää tuulta ja mikäli kaikki nämä tavoitteet menisivät maaliinsa, suurimmalla osalla suomalaisista ei olisi kohta kuin pelkkä tuulen huuhtoma se.

Suurisuisen pelin henki tuntuu olevan se, että mitä raaemmin ja repivämmin asiansa esittää – kuten eräs eduskuntapuolue myös tekee -, sitä mahtavamman vaikutelman ulkoparlamentaarisesta kaikkivoipaisuudesta välittää ja nythän sille tuntuu olevan otollinen ”demokraattinen mandaatti”, niin kuin hokema kuuluu.

Tälle toiminnalle on nimi ja se on terrori.

Elinkeinoelämän ”lobbarivaltuuskunnan” on syytä ymmärtää, että suomalaisten terrorisointi saa luvan loppua.

Kevan Jaakko Kiander ja Telan Suvi Anne Siimes arvostelevat Evan eläkeleikkauksia – Taloussanomat – Ilta-Sanomat (is.fi)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu