Ensin Hankamäki vastasi ja sitten Tavio kysyi – ”Vihervasemmiston tendenssitutkijat poliisiautoon ja tutkintavankeuteen”

Voihan sitä toki ensin vastata ja sitten vaikka huomenna kysyä.

Näin kävi Perussuomalaisten duolle J. Sakari Hankamäki ja Ville Tavio.

Yliopistoihin on pesiintynyt agitaattoreita, jotka hyödyntävät järjestelmää vain omiin poliittisiin tarkoitusperiinsä ja propagandan tuottamiseen. He yrittävät naamioida propagandansa tieteeksi ja pyrkivät yleiseksi auktoriteetiksi. Miten valetutkijoihin pitäisi suhtautua?”, kysyi kansanedustaja ja juristi Ville Tavio tiistaisessa tviitissään.

Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaana keväällä ollut filosofi Hankamäki antoi edellisenä päivänä vastauksia Tavion kysymykseen US Puheenvuorossa.

… tieteenharjoittajille tulisi määrätä sakkoa tai – taloudellisten sanktioiden ollessa tehottomia – suorastaan vankeutta puolueellisen agendatutkimuksen esittämisestä tieteenä sekä tieteellisen vapauden rajoittamisesta yliopistojen piirissä ja julkaisutoiminnassa”, totesi Hankamäki kirjoituksessaan.

Hankamäki loihti verbaalisen kuvaelman siitä, miten edellä mainitun voisi toteuttaa.

Ehkäpä vihervasemmiston politrukkeja ja tendenssitutkijoita pitäisi käydä keräilemässä poliisiautoon sekä viedä vilkut välkkyen tutkintavankeuteen silläkin uhalla, että yhteiskuntatieteiden laitoksille ei jäisi päivystystä lainkaan.”, Hankamäki jatkoi.

Yhdelle filosofille voisi vielä viitata kintaalla mutta tällä kertaa ei, sillä hänen sanomansa vaikuttaa ihan selvästi olevan osa Perussuomalaisten parlamentarismin ytimestä pyörittämää peliä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu