Kansanedustaja Leena Meren harjoittama urkinta selvitettävä – Voiko enää toimia lakivaliokunnan puheenjohtajana?

Venäjän informaatiovaikuttamista tutkinut ja aiheesta kirjan kirjoittanut toimittaja Jessikka Aro kertoo tuoreessa blogikirjoituksessaan Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon ja kansanedustaja Leena Meren (ps) oudosta mielenkiinnosta Aron lähestymiskieltohakemusta koskenutta oikeudenkäyntiä kohtaan. Aron hakemusta ei hyväksytty, mikä on koettu Aroa vuodesta 2018 vainonneiden valetoimittajien taholla voittona. Aro aikoo valittaa päätöksestä hovioikeuteen ja häiriköineiden tahojen toimintaan liittyy lisäksi muita sellaisia piirteitä, että ne voivat mahdollisesti antaa aiheen edetä rikostutkintaan.

Jussi Halla-ahon ivallinen asiaan sekaantuminen sosiaalisessa mediassa masinoi Aroa vuosia häiriköineiden äärioikeistolaisten ja Venäjä-mielisten lokakampanjan uusintakierroksen. Aro katsoo, että Halla-aho esitti hänen ympärillään pyöriville kannattajajoukoille maalin, jota vastaan hyökätä.

Se, että kyseessä on eduskuntapuolueen puheenjohtaja, tekee asiasta äärimmäisen vaarallisen.

Ehkä vieläkin häiritsevämpää on Perussuomalaisten kansanedustaja Leena Meren yhteistyö tahojen kanssa, joille Aro vaati lähestymiskieltoa.

Aro kertoo, että Meri, joka toimii myös Yleisradion hallintoneuvoston jäsenenä, lupasi voittoa julistaneille ja Aroa häiriköineille henkilöille selvittää sen, kuka on maksanut Aron oikeudenkäynnistä aiheutuvat kulut.

Näin Meri myös teki, ilmenee hänen Twitter-viestistään. Meren viesti oli osoitettu toiselle Aroa häiriköineistä ja Yleisradion toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttilalle. Viestissä Meri julkisesti kertoi urkkineensa lupaamaansa asiaa Aron työnantajalta.

Mielenkiintoaan Meri perusteli yhteisten verovarojen käytöllä, mistä olisi oltava perillä.

Kyse on kuitenkin toimittaja Aron yksityisyyteen lujasti liittyvistä asioista, joten Meri on esittänyt pelkkiä verukkeita.

Paljastus tällaisesta urkinnasta on raju, sillä urkkijana on kansanedustaja, joka selvästikin hyökkää toimittajaa vastaan vieläpä sellaisten tahojen hyväksi, jotka ovat terrorisoineet toimittajaa vuosien ajan.

Kansanedustaja Leena Meri on varatuomari ja toimii lakivaliokunnan puheenjohtajana, mikä on omiaan korostamaan Meren teon vakavuutta.

Asiaa ei voi missään nimessä ohittaa, vaan se on selvitettävä juurta jaksain.

Voiko kansanedustaja Leena Meri enää toimia lakivaliokunnan puheenjohtajana?

Lähde:

Jessikka Aro: ”Perussuomalaisten johto hyökkää yhteiskunnan kivijalkoja vastaan ja murentaa Suomen turvallisuutta – miksi?”. 16.01.2020, putinintrollit.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu