Lähes 100 vuotta sitten kylvetyt fasismin siemenet alkavat nyt toden teolla itämään

Hallituksen esittelemä perhevapaauudistus on saanut kiitosta sisältönsä puolesta mutta kuten tavallista, on uusoikeiston pitänyt kaivaa neula heinäsuovasta ja päästä moittimaan. Ei enempää eikä vähempää kuin kommunismin siemenet on laitettu ehdotuksessa itämään ja sen voi kuulemma päätellä käytetystä kielestä.

Näin meitä valistavat uusoikeiston ammattipöyristyjät, jotka eivät millään haluaisi, että lainsäädäntö tai muukaan uudistus käyttämiensä sanojen muodossa paremmin kuvaisi elävän elämän arkisia tosiasioita meillä Suomessa tai muuallakaan maailmassa.

Uusoikeiston kielikyylät ovat liikkeellä!

(Pitäisi ilmeisesti olla niin, että esimerkiksi avioliitossa olevan naisparin toista puolisoa pidettäisiin isän statuksella – asia, joka muuten on totisinta totta maassamme.)

Perussuomalaisten kansanedustaja Jari Ronkainen on valistanut tätä kammottavaa asiaintilaa, johon maa on valumassa.

Ronkainen tietää oikein kertoa juurisyynkin hallituksen ”kielipolitiikalle”.

Hallituksen toimet ovat kuin suoraan kulttuurimarxistisen Frankfurtin koulukunnan oppikirjoista. Perinteiset instituutiot kuten avioliitto ovat jo kohdanneet uudelleenmäärittelyä. Perheiden luonnollista järjestystä pyritään hävittämään. Isän ja äidin rooleja kyseenalaistetaan. Kuulostaa pelottavasti siltä, että lähes 100 vuotta sitten kylvetyt kommunistiset siemenet alkavat nyt toden teolla itämään hallituksen vihervasemmistolaisella kasvualustalla”, kirjoittaa Ronkainen sivuillaan.

On se mielenkiintoinen tuo kommunismi ja kulttuurimarxismi.

Jos vihervasemmistoksi miellettävältä osalta eduskuntaa menet kysymään jotakin kulttuurimarxismista, Frankfurtin koulukunnasta puhumattakaan, on takuuvarma vastaus suurimmalla osalla kysymys:

Siis mitä horiset?!

Näyttääkin siltä, että ne suurimmat ”asiantuntijat” löytyvät sieltä, missä liki 100 sitten vuotta kylvettyjen fasististen siementen itäminen on kovassa käynnissä ja senhän hyvin tiedetty tunnusmerkki on se, että kaikki, mikä on epäsuotavaa, on kommunismia, sosialismia, Leniniä, Marxia ja herra yksin tietää mitä muuta, kunhan vain vasemmalle viittaa.

Kyse on siis puhtaasta fasistisesta ideologisesta tuotekehityksestä, josta Ronkainenkin niin p..run tietäväisenä väkevästi todistaa.

Niin, että niinhän te idättekin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu