Li Andersson kertoo Kokoomuksen tavoittelemien miljardileikkauksien kohteet – ”Petteri Orpon kantti ei näköjään kestä kertoa”

Vasemmistoliiton puheenjohtaja ja ministeri Li Andersson kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään Kokoomuksen tavoittelemien miljardileikkauksien kohteet. Siihen ei Anderssonin ja monen muunkaan mukaan Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpon kantti kestänyt eilisessä A-studiossa. Orpolta kuultiinkin pelkkiä epämääräisiä puheita kosteikkoviljelyistä ja ministereiden erityisavustajista.

Petteri Orpon kantti ei näköjään kestä kertoa suomalaisille suoraan, mihin puolue kohdistaisi ajamansa miljardiluokan leikkaukset. Kertaan siksi kokoomuksen esitykset hänen puolestaan tässä: puolue esittää puolentoista miljardin leikkauksia köyhimpien ihmisten toimeentuloon ja eläketurvaan. Se tarkoittaisi leikkauksia työmarkkinatukeen ja peruspäivärahaan, ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan, yleiseen asumistukeen, työttömien eläketurvaan sekä toimeentulotukeen. Puolue haluaa myös palauttaa maksulliset oppimateriaalit kaikille lukioiden ja ammattioppilaitosten opiskelijoille”, kertoo Andersson.

Anderssonin mukaan Kokoomuksen käyttämä taktiikka on puolueelta pelkurimaista ja epärehellistä. Äänestäjille ei kerrota suoraan, millaiselle politiikalle he äänensä antavat, toteaa Andersson.

Lähde: Facebook, Li Andersson (vas)

Aiheesta lisää:

Mikä Kokoomus on puhumaan talouden tasapainosta? – Puolueen vallassaolon aikana valtionvelka kaksinkertaistui. US Puheenvuoro

 

+7

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu