Media- ja kulttuurivaikuttaja Nuorgam: Kokoomus vuosikymmeniä epäonnistunut nuorten naisten ja tyttöjen suojelemisessa

Toimittaja Maria Veitolan maanantaina Instagramissa julkaisema ”Lotan” kertomus on kirvoittanut paljon keskustelua. Kokoomusnuorissa toiminut ”Lotta” valottaa Kokoomuksen salailtua miesvaltaista ja seksististä toimintakulttuuria. Kohteet ovat olleet jopa alaikäisiä tyttöjä, jotka ovat joutuneet valta-asetelmien puitteissa manipuloiduksi ja seksuaalisesti hyväksikäytetyiksi. ”Lotta” kokee unelmiensa tulleen murskatuiksi ja katsoo, että Kokoomus ei ole turvallinen ympäristö naisille.

Media- ja kulttuurivaikuttaja Emmi Nuorgam vahvistaa ”Lotan” havainnot vallitsevasta ilmapiiristä.  Itsekin aikanaan Kokoomusnuorissa toiminut Nuorgam kommentoi asiaa Veitolan Instagram-päivityksen yhteydessä. Nuorgam nostaa esille kokoomuslaiseen Tampereen apulaispormestari Ilkka Sasiin kohdistuvat rikosepäilyt, joihin myös liittyvät nuoret naiset ja alkoholi.

Kokoomuksen on aivan turha selitellä, miten Rydman ei voisi toimia puolueen ministerinä samaan aikaan, kun Sasi voi jatkaa puolueen apulaispormestarina. Puolue on vuosikymmeniä epäonnistunut nuorten naisten ja tyttöjen suojelemisessa, mutta tätä julkista salaisuutta puolueen johdossa ei edelleenkään pystytä myöntämään.”, toteaa Nuorgam.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu