Mediatalot päällystävät oikeiston tien valtaan epärehellisyydellä ja silmänkääntötempuilla

Asiallisia poliitikkoja löytyy lähes puolueesta kuin puolueesta mutta juuri tällä hetkellä pakostakin katseet kääntyvät oikeistopuolueisiin kaiken tämän mediatalojen järjestämän ja kansainvälisiä mittasuhteita saaneen disinformaatio- ja loanheittokampanjan jälkeen. Se on itse asiassa toistunut lähes pakkoliikkeenomaisena nykyisen sosialidemokraattivetoisen hallituskauden aikana ja frekvenssi on tätä nykyä melkoinen.

Ainekset ovat olleet kutakuinkin samat lähtien kohteen liki täydellisestä epäinhimillistämisestä ja kytköksistä äärioikeistolaisiin verkostoihin. Nyttemmin lisäpiirteeksi on otettu myös sivullisten uhrien tuottaminen pelotteena ja symbolina kaikkivoipaisuudesta, jopa lain ulottumattomissa olemisesta. Tämä on järkyttänyt laajalti.

Koska mediatalojen toiminnan poliittinen tarkoitushakuisuus on kaikille täysin ilmeinen ja toimintamallit falskeja, olisi syytä pohtia, mitkä seuraamukset tällä kaikella on oikeistopuolueiden asiapoliitikoille, joita tämä näky kaikessa hiljaisuudessa etoo ja hirvittää?

Kannatusmittausten valossa on luonnollista kysyä, että miten Kokoomukselle ja Petteri Orpolle on käymässä mediatalojen maalatessa puolueesta ja sen puheenjohtajasta suunnattomilla mediaresursseilla ja likaisilla keinoilla tekohengitettyä mielikuvaa.

Tämä on näkökulma, jota sietäisi pohtia, sillä kuraista painolastia onkin kertynyt monen vuoden ajalta ja sitä kauhotaan lisää yhä kiihtyvällä tahdilla.

Ei auta sanoa, että mediatalot ja jokin apupuolue rapaa lennättävät, sillä pääasiallisen tuettavan tahon tajuavat liki kaikki.

Yhtälö on pirullinen Petteri Orpon näkökulmasta tarkasteltuna. Jos hän pääministeriksi nousee, mediatalojen maalaama maine on ehtinyt hänen edelleen. Irti pyristeleminen ei auta, varsinkaan tilanteessa, missä on ryhdyttävä toteuttaman kepin ja kurin politiikkaa, Kokoomus-politiikkaa. Istuu kiinni kuin se kuuluisa Junttilan tuvan seinässä.

”Keisarilla ei ole vaatteita!”, sanoi Petteri Orpo vastikään.

Aivan, niin ovat mediatalot päättäneet.

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu