Niikon Kiina-kuviot – Kun Perussuomalaisten kommunistijahdilta romahti uskottavuus

Se on nähty Unkarissa, Itävallassa ja Italiassa, monista muista maista puhumattakaan, että äärioikeisto on korviaan myöten sekaantunut ulkomaiseen rahaan ja vaikuttamiseen. Eivät Suomessa tehdyt havainnot tee millään muotoa poikkeusta tähän sääntöön.

Perussuomalaisten kansanedustaja ja ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Mika Niikosta paljastuu kaiken aikaa uusia tietoja hänen Kiina-yhteyksien epämääräisyyksistä, joista pienin ei ole se, että Niikko on selvästi pyrkinyt peittelemään näitä yhteyksiään.

Yle: Kiinalaiset maksoivat useita Mika Niikon matkoja – kansanedustajan Kiina-yhteydet vielä tiedettyä laajemmat, 9.2.2020

Kuvioon on sekaantunut myös toinen Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Vähämäki.

Ylen MOT ohjelma paljastaa, että Niikon Kiinan matkoja on maksanut kiinalainen tiede- ja teknologiayhdistys.

Kyseisen tiede- ja teknologiayhdistyksen sivuilla tuodaan avoimesti esiin, että se toimii yhdistäjänä kommunistisen puolueen, Kiinan hallituksen ja maan tiedeyhteisön välillä, kertoo Yle uutisessaan.

Siis Kiinan kommunistinen puolue!

Perussuomalaisten varakansanedustaja Arto ”Paskapuhe” Luukkanen on US Puheenvuorossa vaahdonnut ja edelleen vaahtoaa kommunisteista, joita hän näkee kaikessa, mitä nykyhallitus tekee.

Niikko ja Vähämäki ovat kuitenkin konkreettinen osoitus siitä, että Perussuomalaiset ovat hyvin mieltyneet kommunismiin ja vieläpä sellaiseen, joka edustaa ihan virallista yksipuolue-nykykommunismia.

Perussuomalaisilla vaikuttaakin olevan ikioma maoistis-marxistis-niikkoistinen kommunismin lajinsa.

Onnittelut ja muistakaa kiittää ihan avoimesti kommunismia ja sosialismia, Perussuomalaiset!

Voi olla, että muuten menevät Kiina-yhteydet jumiin, kun saavat tietoonsa mitä täällä Suomessa jauhatte, eli paskapuhetta, juuri niin kuin Li Andersson on sanonut.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu