OM: ”Onko Suomi viimein saamassa uuden Kyösti Kallion?” – Suomen Perusta liputtaa Ano Turtiaisen ”loistavalle puheelle”

Oikea Media nimisen valemedian sivustot ovat muutaman kuukauden ajan tuottaneet rokotevastaista disinformaatiota edustamalleen äärioikeistolaiselle genrelle tyypilliseen tapaan. Perussuomalaisten ajatushautomon Suomen Perustan mainos paistattelee Oikeassa Mediassa erittäin näkyvällä paikalla, mikä on luonnollisesti tuen osoitus ja epäsuoraa parlamentaarisen uskottavuuden luovuttamista Oikean Median tuotoksille. Ei ole tiedossa kuinka paljon Suomen Perusta kanavoi rahojaan Oikealle Medialle mutta tuskin mainostaminen ilmaista on?

Koska Suomen Perusta-säätiön hallituksesta löytyvät Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra ja puoluesihteeri Arto Luukkanen (pj.), on selvää, että Suomen Perustan mainokselle on Perussuomalaisten korkean tason tuki. Tämän lisäksi Arto Luukkasella on edelleenkin blogi Oikeassa Mediassa.

Voidaan siis perustellusta syystä sanoa, että Oikeasta Mediasta voidaan erittäin havainnollisessa muodossa nähdä, mille kaikelle äärioikeistolaiselle disinformaatiolle puolue ajatushautomonsa kautta tukea osoittaa. Ajankohtaisin näistä disinformaatioista liittyy koronarokotteisiin.

Oikeastaan samaan aihepiiriin liittyen löytyy myös melkoinen yllätys, mistä näyte seuraavassa kuvassa.

Lähde: Oikea Media

Oikean Median kirjoituksessa on ”uudeksi Kyösti Kallioksi” tituleeratun Ano Turtiaisen (Valta kuuluu kansalle) eduskunnassa pitämää kouhoa puhetta ylistävä selostus ja kuinka ollakaan, Suomen Perusta siinä vieressä liputtaa Turtiaisen ”loistavalle puheelle”.

Uusi Suomi Puheenvuoro: Riikka Purra, Suomen Perusta ja rokotevastainen disinformaatio – Myyräntyö kammottavampaa kuin yleisesti arvataankaan

 

+16
mpmaenp
Sosialidemokraatit Siuntio

Kunnanvaltuutettu
Kunnanvaltuuston 1.varapuheenjohtaja
Siuntion Sosialidemokraatit ry:n puheenjohtaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu