PS on talous-Kokoomus potenssiin 2 selkänoja tukevasti ison rahan setämiehissä

Oliko silkkaa sattumaa, että Perussuomalaiset päätyivät vuosina 2015-2019 vallassa olleeseen kovan linjan oikeistohallitukseen?

Ei.

Kuultiinko Perussuomalaisten puolelta mitään vastahankaista hallituksen antaessa kylmää kyytiä tavallisen kansan, pienituloisten ja vähäosaisten etunenässä, hytistessä viimassa?

Ei sitten niin pienintäkään, sillä kaikki kävi. Ihan kaikki!

Miksi?

Isoa rahaa edustavien setämiesten talous-, työllisyys- ja sosiaalipoliittiset opit oli iskostettu puolueeseen jo vuosia ennen vuoden 2015 jytkyä.

Nämä opit ovat siellä myös pysyneet täysin hievahtamatta.

(Lörpöttelevä Halla-aho & kumppanit, selkänoja hyvin tukevasti ison rahan setämiehissä! Mikä on ollessa.)

Perussuomalaisten propagandan ytimessä on mielikuva kahtia jaetusta Suomesta.

Kansanvihollista edustaa kaikki, minkä voisi kuvitella liittyvän vasemmistoon. Sankari on suustaan karkeita suoltava valkoinen Suomi, jonka suurena huvina on kurittaa maahanmuuttajia, homoja, transihmisiä ja tietysti vasemmistopoliitikkoja.

Mielikuva jaetusta kansasta on täysin yhtenevä Kokoomuksen kanssa, joka käy päivä päivältä avoimempaan sotaan vähäistäkin pienituloisia ja vähäosaisia koskevaa myönnytystä vastaan + avoin vasemmistoviha.

(Presidentti Trump mainosti Niinistön valtiovierailulla suureen ääneen ennätyksellisiä veroaleja, joita hän on kaudellaan saanut aikaan. Kokoomus puhuu samaa ja olette ehkä huomanneet, että Perussuomalaisista annetaan täyttä tulitukea.)

On palattu sankarillisen valkoisen Suomen aikaan, missä punikit ovat ahtaalla.

Lahtarisankari is back!

Vajaan neljän vuoden päässä häämöttää ison rahan suuri huijaus nimeltä talous-Kokoomus potenssiin kaksi, kun Perussuomalaiset, jos ei ihmettä tapahdu (tod. näk. ei!!!), nousee valtaan.

Maahanmuuttajien, homojen, transihmisten ja vasemmistopoliitikkojen kurituksen toimiessa sirkushuveina raakalaisleikkeihin sosiaalisen median foorumeilla totutetuille, tapahtuvat suuret reformit, jotka ovat täysin noiden edellä mainittujen ihmisarvoa vihaavien setämiesten tahdon mukaisia.

Miten niin?

No, luepa kirjoituksen alku.

Käsikirjoituksessa Kokoomuksen tehtävänä on toimia tukipuolueena.

Kokoomus tulee tekemään sen erittäin mielellään.

(By the way: Ylen Ykkösaamussa puheenjohtaja Orpo vahvisti Kokoomuksen ja Perussuomalaisten ajattelevan samalla tavalla taloutta koskevista asioista (mm. kuripolitiikka) ja muutenkin korosti yhteistyöhalukkuutta moneen eri otteeseen.)

Hyvästi ihmisarvo. Se ei nimittäin ole koskaan kuulunutkaan ison rahan setämiesten lemppareihin.

Kuulehan persuilija!

Kun naurat nautiskellen maahanmuuttajien, homojen, transihmisten ja vasemmistopoliitikkojen kokeman vihamyrskyn velloessa, naurat tasan itsellesi.

Makeimmista röhönauruista nautiskelee kasvoton setämies kulisseissa sinun, persuilija, kustannuksellasi.

Haluatko tosiaan olla hölmöläinen ja kaivaa kuoppaa itsellesi?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu