Purra ja karjuva hunninko – Kolumni MT:ssä omiaan herättämään myötähäpeää

Ei voisi hallitustunnustelija Petteri Orpon tilanne olla kummallisempi, kun tulevan hallituskumppanin Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra, valtiovarainministerikandidaatti, sekoilee Twitterissä ja tunkee lähinnä myötähäpeää herättävän kolumninsa Maaseudun Tulevaisuuteen.

Purra maanittelee Keskustaa hyvin kummallisella lähestymistavalla, nimittäin esittämällä tietävänsä, mikä koituisi Keskustan lopulliseksi lopuksi ja mikä taas joksikin muuksi. Siitä Purra ei ole muka tietävinään, että se oli juuri Perussuomalaiset, joka kaappasi Keskustalta asemat maakunnissa keinoinaan neljä vuotta jatkunut punaviherleiman lyöminen Keskustaan ja muut lukemattomat valheet.

Purran kirjoitus on myös omiaan kertomaan siitä, että oma puolue on hunningolla, kun puheenjohtaja keskittyy ilman mitään politiikan pöytätapoja joko kettuilemaan tai maanittelemaan, joskus myös molempia yhtä aikaa, mahdollisille ja todennäköisille hallituskumppaneille. Samaan aikaan puoluesihteeri päästelee suustaan ylimielisyyttä huokuvan armonlaukauskommentin ja puolueen varapuheenjohtaja syyttää uutisointia omasta julkisella paikalla tapahtuneesta riehumisestaan Kepun juoneksi.

Sosiaaliseen mediaan ei kehtaa edes vilkaista, sillä siellä Perussuomalaisten kannattajakunta ei tunnu tietävän, että vaalit olivat ja menivät. Ei sitä vaikuta tajuavan moni oikeistopoliitikkokaan.

Keskustan puheenjohtaja ja valtiovarainministeri Annika Saarikon vastaus Purran kolumniin:

MT: Saarikko: Perussuomalaisten on syytä keskittyä lupaustensa lunastamiseen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu