Räsänen ja uusoikeistolaiset draama queenit – Tätäkö te haluatte seksuaalivähemmistöille?

Viikko on suomalaisittain lähtenyt perin amerikkalaisittain suuren draaman merkeissä. Ei se ole sattumaa, sillä viikon draama queenit tulevat uusoikeistosta, jonka ideologiset juuret rahoittajineen majailevat rapakon takana sankassa mahorkan hajussa.

On Kopraa, Essayahia, piispaa ja ties mitä asiantuntijaa, jotka mustiin pukeutuen ovat päästäneet suuren valkoisen parun kansanedustaja Räsäsen puolesta.

Kuulemma valtakunnansyyttäjä on toiminut väärin Päivi Räsästä kohtaan.

Itä-Saksaa, kommunistista diktatuuria ja Stasia on taas ja taaskin jokaisen kulman takana.

Nyt on poliittisen vainoharhan draamamarkkinat.

Jokainen näistä uusoikeistolaisista ’unhoittaa’ nyt lahjakkaasti, että se, mitä pidettiin kansanedustaja al-Taeen kohdalla itsestään selvänä, ei pädekään enää Räsäseen.

Kiihottaminen kansanryhmää vastaan vanhenee rikoksena viidessä vuodessa. Uusi harkinta esitutkinnasta johtuu HS:n mukaan siitä, että mahdollinen rikos jatkuu niin kauan, kun viestit ovat esillä, kirjoitti Yle elokuussa al-Taeen tapauksesta (alleviivaus blogistin).

Eikä kukaan näistä uusoikeistolaisista draamatädeistä ole huomaavinaan myöskään sitä, minkälaisessa todellisuudessa juurikin kansanedustaja Räsäsen halveeraamat seksuaalivähemmistöt elävät vielä nykyisyydessä.

Poliisihallituksen poliisitarkastaja kertoi melkoisen vasta Iltalehdelle viharikoksista Suomessa seuraavaa:

Tyypillistä on, että homomiehiä hakataan kaduilla. Esimerkiksi homobaarien edessä odotetaan sieltä pois tulevia ja pahoinpidellään fyysisesti.

Tähänkö nämä uusoikeiston draama queenit haluavat kansaa kiihotettavan?

Räsänen, jonka kohtaloa on suurella parulla voivoteltu, kirjoitteli äärioikeistolaisessa Oikeassa Mediassa kesällä ’arkkipiispalle’ osoitetussa kirjeessään seuraavaa (alleviivaus blogistin):

Toivon sydämestäni, että ottaisitte vakavasti apostoli Paavalin varoituksen sanat Roomalaiskirjeen ensimmäisestä luvusta. Siinä apostoli kuvaa niin homoseksuaalisuuteen kuin muihin elämänalueisiin liittyviä syntejä. Lopuksi apostoli suuntaa sanansa niille, jotka ”vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.”

Tittelikseen Räsänen ilmoitti: kansanedustaja, kirkkovaltuutettu, ex-kirkkoministeri (2011-2015)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu