Sarkomaa: ”Parilla kympillä yksinäinen ihminen hankkii vaikka monen viikon ruuat”

Välillä rankasti oikeistopopulistinen ja välillä taas oikeistolainen asiamedia Iltalehti tietää kertoa Kokoomuksen kansanedustaja Sari Sarkomaan todenneen eduskunnan täysistunnon puheenvuorossa, että ”Parilla kympillä yksinäinen ihminen hankkii vaikka monen viikon ruuat”.

Kyseessä on skandaali, joka osoittaa miten irrallaan todellisuudesta olevaksi Kokoomus haluaa varsin tietoisesti profiloitua.

Eipä hätää, sillä Iltalehti silottelee tämänkin tarjoilemalla selityksen mahdollisuuden ja syy löytyy tietenkin siitä, että Sarkomaan lausuma olisi asiayhteydestään irrotettu. Sen Sarkomaa sitten saa valtakunnan levityksessä korjata.

Ei se korjailemalla parane. Sanottu mikä sanottu ja ihan selvällä suomen kielellä.

On hyvä tietää, mikä vaalien jälkeen kansaa odottaa Kokoomuksen hallitsemassa Suomessa, nimittäin köyhimpiin kohdistuvat rajut leikkaukset ja mitä uskomattomimmat kertomukset siitä, mihin juuri köyhien pitäisi kyetä ilman rahaa.

Sarkomaan Twitterissä esittämä pahoittelu synnytti osuvaa kommentointia.

Demokraatti, 9.9.2022: Sivallus SDP:n johdosta: ”Yhdeksän kymmenestä suomalaisesta köyhtyi, kun kokoomus oli viimeksi hallituksessa”

US Puheenvuoro 2.9.2022: Li Andersson kertoo Kokoomuksen tavoittelemien miljardileikkauksien kohteet – ”Petteri Orpon kantti ei näköjään kestä kertoa”


Lisätty linkit Demokraatin ja US Puheenvuoron kirjoituksiin 27.10.2022, klo 18:17

Lisätty kuvakaappaus Twitterissä esitetystä kommentista 28.10.2022, klo 18:22

+10

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu