SDP:n Malm: ”Yhdeksän kymmenestä suomalaisesta köyhtyi, kun kokoomus oli viimeksi hallituksessa”

Sosialidemokraattien varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Niina Malm esittää tuoreessa tiedotteessaan huolensa oikeistopuolue Kokoomuksen vaalien lähestyessä esittämistä kylmistä toimista. Malm ihmettelee tajuaako Kokoomus ollenkaan, että minkälainen tilanne Suomessa on ollut alkuvuodesta 2020 lähtien.

Muutaman vuoden sisään on mahtunut pandemia, Venäjän aloittama hyökkäyssota ja energiakriisi. Monella on todellinen huoli omasta selviytymisestään. Silti kokoomuksen puheenjohtaja Orpo esittää toimenpiteitä, joilla lisätään ihmisten huolta ja epävarmuutta leikkaamalla työttömyysturvasta ja asumistuesta. Tulee väkisinkin mieleen, että elämmekö edes samassa todellisuudessa.”, kirjoittaa Malm.

Malmin mukaan on selvää, että julkista taloutta pitää tasapainottaa mutta kyseeseen ei voi kuitenkaan tulla Sipilän hallituksen aikainen leikkaaminen pienituloisilta tai työntekijöiden oikeuksien heikentäminen.

Yhdeksän kymmenestä suomalaisesta köyhtyi, kun kokoomus oli viimeksi hallituksessa. Nyt puolue tarjoutuu toistamaan saman tempun. Jos tämä on se kokoomuksen paljon puhuttu kasvun kaava, osoittaa se kokoomuksen sinisen sydämen olevan kylmä.”, toteaa Malm.

Lue lisää:

Demokraatti, 09.09.2022: Sivallus SDP:n johdosta: ”Yhdeksän kymmenestä suomalaisesta köyhtyi, kun kokoomus oli viimeksi hallituksessa”

Voima, 13.07.2021: Yhdeksän kymmenestä suomalaisesta köyhtyi edellisen hallituksen aikana


Lisätty linkki Voima-lehden artikkeliin 10.09.2022 klo 21:13

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu