Tähänkö on tultu? – Suomen Uutiset esittää avoimen uhkauksen valtakunnansyyttäjälle

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on joutunut niin kotimaisen kuin kansainvälisenkin äärioikeiston painostus- ja mustamaalauskampanjan kohteeksi erityisesti Päivi Räsäsen oikeustapauksen yhteydessä. Näyttää siltä, että mikään ei riitä äärioikeistolle sen lietsoessa epäluottamusta suomalaiseen  oikeuslaitoksen ja näin valmistaessa Suomea oman valtansa näköiseen tulevaisuuteen, missä oikeuslaitos on täysin äärioikeiston poliittisessa kuristusotteessa. Tästä todellisuudesta saadaan varsin järkyttävää esimakua äärioikeistolaisen Perussuomalaisten Suomen Uutisten eilisessä kirjoituksessa, missä valtakunnansyyttäjä Toiviaiselle esitetään avoin ja kostonhimoinen uhkaus.

Suomen Uutisten kirjoitus ”Vihapuhetta kaikkialla näkevä valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen jahtasi nuorta naista kolme vuotta – ja sai lopulta nenilleen” käsittelee Perussuomalaisten poliitikon Auri Saarelaisen oikeustapausta, jonka Saarelainen voitti. Kirjoituksen sanavalinnat ovat outoja sisältäen ”jahtaamista”, ”nenilleen saamista”, ”rökittämistä” ja ”miinakenttää”. Kirjoitus tuo mieleen suoranaisen poliittisen noitavainon, sillä Toiviaisen tekemisistä ei löydetä mitään hyvää, vaan päinvastoin.

Kirjoituksen varsinainen tarkoitus löytyy sen viimeisestä virkkeestä, missä esitetään avoin uhkaus ”me emme unohda sinua”, jonka kohteena on kohta eläkkeelle jäävä valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen.

Tähänkö on tultu?

+9
mpmaenp
Sosialidemokraatit Siuntio

Kunnanvaltuutettu
Kunnanvaltuuston 1.varapuheenjohtaja
Siuntion Sosialidemokraatit ry:n puheenjohtaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu