Tietynlaiset asenteet etnisiä ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä kohtaan eivät haittaa Turvallisuusalan ammattiliittoa?

Palvelualojen ammattiliitto (PAM) kertoi sivuillaan kesällä 2021 kolmesta vastavalitusta ”pamilaisesta” kunnanvaltuutetusta. Heidän joukossaan oli oriveteläinen perussuomalaisten listoilta kunnanvaltuutetuksi valittu ”ääniharava” Sami Kymäläinen. Vartijana toiminut Kymäläinen kertoi tehneensä vaalityötä pääasiassa sosiaalisessa mediassa, mikä ainakin Kymäläisen Twitter-tilin perusteella vaikuttaa pitävän paikkansa.

Kymäläisen tviitit ovat aihepiiriltään yksitoikkoisia ja ehkä juuri sen vuoksi siitä pistää silmään tarve osoittaa tiettyjä asenteita erityisesti etnisiä ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä kohtaan. Kymäläisen tviitit eivät ole tältä osin toistamiskelpoisia.

Kymäläinen ei ole kuitenkaan mikä tahansa poliitikko ja ”pamilainen”, sillä hän on myös puolueensa aluevaltuutettu ja PAM:in jäsenjärjestön Turvallisuusalan ammattiliiton Turvan hallituksen ja valtuuston jäsen. Turvan sivuilta ilmenee lisäksi, että Kymäläinen vastaa myös Turvan tiedotuksesta.

Kävin lausumassa hieman mtv3:lle viimeaikaisista tapahtumista yksityisellä turvallisuusalalla. Peiliin katsomisen paikka alalla. Mutta niin myös asiakasyrityksillä, medialla ja somekansalla.”, kertoi Kymäläinen Twitterissä eilen.

Mtv3:n haastattelussa Kymäläinen esiteltiin ammattiliittonsa edustajana. Eli Kymäläinen itse toi Twitter-tilillään esille yhteytensä ammattijärjestöön.

Twitter-tili on sama, missä hän esittelee edellä mainittuja asenteitaan.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu