Vasta-argumentointi on propagandistille myrkkyä

Poistettu kommentointi:
Itse asiassa Varsovan ghetton juutalaisten vastarinnan hengessä on yllättävän paljon yhtäläisyyksiä palestiinalaisten vastarintaan. Juutalaisten vastarinta taisteli miehittäviä natseja vastaan Varsovan viemäriverkoston tunneleista käsin. Myös Gazassa vastarinta on toiminut tunneleista käsin, niin olemme median kautta saaneet ymmärtää. Suhteutettuna tulivoimaan epäsuhta on suhtkoht samaa luokkaa. Mitä tulee Swanströmin ulostuloon juutalaisten historiallisesta oikeudesta alueisiin Lähi-idässä, hän jättää kylmästi mainitsematta alueen aiemman historian ja puhtaasti terroristiset keinot joilla juutalaiset hankkivat oikeutensa 3 000 ja risat vuotta sitten. Samoin jää myös mainitsematta kaikki alueen historia siitä välistä ja sen jälkeen jolloin juutalaiset menettivät tämän oikeutensa 2,5 tuhatta ja risat vuotta sitten minkä jälkeen uskonnollisen narratiivin oikeudesta luvattuun maahan pohjalta syntyneen vakaumuksen pohjalta syntynyt Zionistinen liike lähti peräämään tätä oikeutta takaisin ja onnistui siinä 75 ja risat vuotta sitten joka mahdollistui brittien 30 vuotta ja risat sitä ennen tekemän pohjatyön ansiosta ja onnistui lopulta amerikkalaisella tuella ja toteutettiin Zionistien Palestiinan muslimiväestöön kohdistaman äärimmäisen terrorin voimalla jonka aikana Zionistien tekemiä barbaarisia raakuuksia saatikka mittakaavaa palestiinalaiset eivät ole ylittäneet missään historian vaiheessa.

Viitaten amerikkalaisten WWII jälkeiseen Israelille osoittamaan lähes varauksettomaan tukeen, ilman sitä suojavarjoa Israel ei kykenisi jatkamaan olemassaoloaan sinä ylimieliseen Zionistiseen asenteeseen pohjaavana edustuksellisena teokratiana jota se nykypäivänä edustaa.

Swanström liittää (ainakin blogistin kynällä) mm. mielipiteen ylimielisyydestä seterotypiaan joka viittaa hänen olettamansa mukaan suoraan juutalaisiin sen kohdistuessa Zionistien ylimieliseen asenteeseen koskien kaiken muun ohella mm. Geneven sopimuksia jotka Israel on allekirjoittanut joita yläpäästään läpiteokratisoitu IDF ei kuitenkaan noudata. Israelin viranomaiset eivät tee elettäkään estääkseen toimijoita jotka kiihottavat kansanmurhaan siitäkään huolimatta että kansainvälinen laki edellyttää valtioita tuomitsemaan ja rankaisemaan henkilöitä jotka syyllistyvät kansanmurhaan kiihottamiseen. Esimerkkinä tyypit jotka levittävät julkisesti propagandaa jonka mukaan halakhot ylittää kaiken muun ja vaatii tappamaan myös koko siviiliväestön ikään ja sukupuoleen katsomatta. Be my guest, the rabbi from hell as an example.

Swanström oikoo niin pahasti ja joka paikassa, että jätän omaa arvoonsa, tutkimusmielessä arvottomaksi.

Blogi, josta vasta-argumentointi poistettiin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu