Syy miksi seuraan ja kommentoin paljon perussuomalaisten politiikkaa

Kirjoitan ja puhun paljon perussuomalaisten politiikasta ja tapahtumista perussuomalaisiin liittyen. Minua on siitä syyllistetty ja kyselty pyrinkö toiminnalla luomaan ristiriitoja hyötymään siitä itse.

Totuus on se, että en itsekään siitä nauti ja se vie aikaa niiltä toimilta joita muuten teen yhteiskunnan parhaaksi. En myöskään nauti pulushakista, enkä uhkauksista joita saan.
Miksi sitten teen näin? Sen takia, että perussuomalaisten johto on Suomen sisulaisia jonka tavoite on saattaa yhteiskuntamme tilaan jossa emme luota toisiimme ja valitut ihmisryhmät joutuvat vihan kohteeksi. Perussuomalaisten johto ja näkyvät hahmot ovat Suomen sisulaisia joka on vuosia toiminut taitavasti manipuloiden julkisuutta ja pitäen tavoitteet kätkettynä. Jos päästämme yhteiskuntamme siihen tilaan, että sitä johtaa etnonationalistit niin päädymme loppujen lopuksi totalitarismiin joka tuhoaa sen Suomen jossa nyt asumme.
Mitä voit tehdä sen eteen ettei näin tapahdu? Ymmärrän, ettei kovin moni halua julkisesti asettua perussuomalaisia vastaan koska saa heti uhkauksia tai kokee kovaa painostusta. Mutta toivoisin, että jokainen kysyy perusteluita eri päätöksille ja toimille eli keskustelee pelotta ja perusteluita pyytäen. Tieto ja avoin keskustelu on paras ase totalitarismia vastaan.
Totalitarismi kulkee aina kohti tuhoaan. Kun alamme luomaan vihattavia kansaryhmiä ja vähentämään luottamusta niin aina tulee päivä joilloin aatetta kannattanut huomaa itse olevansa listoilla joita vihataan. Kyse on siis ainoastaan siitä, että ettemme toista historian virheitä vaan vältämme demokratiaa uhkaavan totalitarismin mahdollisimman vähillä vahingoilla.
Toimikoon tämä kirjoitus tiivistyksenä ja taustana sille miksi seuraan ja kommentoin melko tiiviisti perussuomalaisten toimia ja poliittisia valintoja.
Mitä mieltä sinä olet?
NikoEskelinen
Sosialidemokraatit Hyvinkää
Ehdolla kuntavaaleissa

Niko Eskelinen (49) on Hyvinkääläinen inhimillisen digitalisaation asiantuntija. Hän on kahden tyttären perheenisä, joka kuvaa katsovansa maailmaa kaupallisen humaanisti. Eskeliselle luottamus on yksi tärkeimmistä arvoista. Hän arvostaa faktoihin perustuvaa päätöksentekoa ja keskustelua.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu