Kunnallisvaaliehdokkaiden irtisanoutuminen hallituksen linjasta, taktiikkaako?

Yhä enenevässä määrin hallituspuolueiden kunnallisvaaliehdokkaat näyttäisivät irtisanoutuvan hallituksen kiusallisimmista esityksistä ja suunnitelmista. Todennäköisesti ensimmäisten galluppien tulokset ovat pelästyttäneet kunnallisvaaliehdokkaat pahasti – nythän näyttäisi siltä, että pataan on tulossa ja huolella.

Joukossa lienee suurin osa rehellisiä ulostuloja, kun koetaan ettei oman puolueen hallituspolitiikka vastaa enää koko puolueen etua. Tämä on sinällään kunnioitettavaa toimintaa ja asioista on hyvä keskustella myös julkisesti. Osalla tämä saattaa olla taktinen valinta, jolla pyritään varmistamaan oma läpipääsy, kun tiedetään kannattajakunnan mielipiteet.

Esimerkiksi keskustajohdon ja ministerien aamumuroissa saattaa tällä hetkellä olla kumma sivumaku, mutta hyvä että asioista keskustellaan.

NikoKaistakorpi

Oikeudenmukaisuuden toteutumisen puolesta kirjoittava yhteiskunnan asioista kiinnostunut mies. Työurani olen tehnyt yritysmaailmassa erityisesti tuotekehitystiimien vetäjänä ja asiantuntijana. Mielipiteitäni politiikasta ja muusta ilmaisen kirjoittamalla täällä - yritysmaailmassa kohdatessamme en puhu politiikasta vaan pidän nämä erillään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu