Haaste Puheenvuoron ylläpitäjille ja toimitukselle 2017

Haastaisin ylläpidon ja toimituksen mukaan keskusteluun kertomalla muutamia askarruttaneita asioita kuten miten kirjoitukset poimintoihin valitaan ja mitä uudistuksia on tänä vuonna odotettavissa tähän hienoon palveluun.

Olen itse ollut noin puolisen vuotta aktiivisesti mukana täällä Puheenvuorossa. Alkuun kirjoitin pari blogia ja sitten viimeisen noin 3 viikon aikanaolen  varsin aktiivisesti osallistunut sekä kirjoittamalla blogeja että kommentoimalla. Olen myös pari kysymystä/kommenttia laittanut ylläpidolle saamatta vastausta.

Avoimuuden hengessä haluaisin haastaa ylläpidon kertomaan avoimesti kriteerinsä, joilla esimerkiksi Poiminnat valitaan. Kunnallisvaalien lähestyessä tällä on suuri merkitys, kasvavan suosion myötä merkityksellisetkin ja hyvät blogit häviävät nopeasti listalta paitsi tehdyt poiminnat. Vaikuttaisi siltä, että poliitikot ja varsinkin tunnetut sellaiset saavat paljon näkyvyyttä. Myös provokatiivisia väitteitä esittävät saavat runsaasti näkyvyyttä. Lisöksi haluaisin tietää miten lasketaan tuo Suosittu nyt. Onko se puhtaasti blogia katsoneiden lukumäärä vai mikä? Eli lukijana ja kommentoijana olisi mukava tietää tekeekö jonkun oudon mielipiteen pelkkä lukeminen siitä suositun?

En siis halua muuttaa mitään vaan ainoastaan, että avoimesti kerrotte linjanne ja kriteerinne. Mikä on tavoitteenne ja kuinka jutut valitaan? Mikä määrittelee suosion?

Toinen kiinnostava asia on palvelun kehittäminen, millä tavalla tämä palvelu tulee suunnitelmienne mukaan kehittymään tänä vuonna? Miten otatte käyttäjät mukaan palveluiden kehittämisessä?

Kolmantena haluaisin kysyä onko näkyvissä jotain muutoksia liittyen Uuden Suomen myyntiin Alma Medialle?

Pahoittelen jos näitä on jo aiemmin käsitelty ja muille ne ovat selviä. Itseni nämä kiinnostaisivat kovasti.

Suuri kiitos tästä palvelusta – hienoa että tämä on olemassa!

NikoKaistakorpi

Kiinnostus täällä kirjoittamiseen hiipunut ja kirjoittelen enää harvakseltaan. Koitan etsiä muita keinoja tuoda tärkeiksi kokemaani asioita esille. Oikeudenmukaisuuden toteutumisen puolesta kirjoittava yhteiskunnan asioista kiinnostunut mies. Työurani olen tehnyt yritysmaailmassa erityisesti tuotekehitystiimien vetäjänä ja asiantuntijana. Mielipiteitäni politiikasta ja muusta ilmaisen kirjoittamalla täällä - yritysmaailmassa kohdatessamme en puhu politiikasta vaan pidän nämä erillään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu