Relaa Jussi Niinistö edes vähän

Mikä ihme tätä puolustusministeriä oikein riivaa? Useamman TV-haastattelun perusteella olen valmis sanomaan, että hän on huumorintajuttomin ja yksioikoisin ministeri, jonka muistan. Kaikki haastattelut ovat sellaista töksäyttelyä, ettei mitään rajaa. Hän käyttäytyy lähes kuin jokainen toimittaja olisi maatamme uhkaava vihollinen.

Vaikuttaa siltä, että Jussi Niinistö saa omalla toiminnallaan asioista vaikeampia kuin ne ovat. Tämäkin kaksoiskansalaisuuskohu olisi mennyt ohi huomattavasti nopeammin ilman hänen keuhkoamistaan. Sitäpaitsi, monenko kaksoiskansalaisuuden omaavan veikkaatte olevan Venäjällä armeijan kriittisissä tehtävissä? Mahtaako olla yhtäkään.

Ministerit edustavat maatamme myös maailmalla. Onneksi Jussi Niinistöllä on pesti puolustusministerinä, jossa ei tästä käytöksestä ehkä ole niin suurta haittaa. Tosin vaikuttaa siltä, että hän saa konservatiivisimmatkin upseerit vaikuttamaan notkeilta supliikkimiehiltä.

Miksi ihmeessä perussuomalaiset tuntuvat usein ottavan kaiken niin tosissaan ja välittömästi henkilökohtaisena loukkauksena? Olkoon kyseessä vaikka Ylen satiiri, kriittiset kommentit tai pilat Trumpista, niin heti noustaan barrikadeille mediaa vastaan. Median ja erityisesti poliittisten pilailuohjelmien merkitys Suomen kuvalle USA:ssa tai Venäjällä on olematon. Vaikkapa Trumpia hiillostetaan jenkeissä monin verroin kovemmin.

Ei tästä puutu enää kuin Halla-ahon valinta puheenjohtajaksi ja vielä kenties vaihto ulkoministeriksi, niin tilanne huonontunee entisestään. Halla-ahohan on mm saanut korkeimman oikeuden tuomion sekä uskonrauhan rikkomisesta että kansanryhmää vastaan kiihottamisesta. Ilmeisesti tämä on vain meriitti puheenjohtajan tehtävään?

 

 

 

NikoKaistakorpi

Kiinnostus täällä kirjoittamiseen hiipunut ja kirjoittelen enää harvakseltaan. Koitan etsiä muita keinoja tuoda tärkeiksi kokemaani asioita esille. Oikeudenmukaisuuden toteutumisen puolesta kirjoittava yhteiskunnan asioista kiinnostunut mies. Työurani olen tehnyt yritysmaailmassa erityisesti tuotekehitystiimien vetäjänä ja asiantuntijana. Mielipiteitäni politiikasta ja muusta ilmaisen kirjoittamalla täällä - yritysmaailmassa kohdatessamme en puhu politiikasta vaan pidän nämä erillään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu