Onneksi olkoon Perussuomalaiset ja Toimi Kankaanniemi!

Onneksi olkoon Toimi Kankaanniemi sekä Perussuomalaiset,
saitte runnottua hallintarekisterilain läpi! Kieltämättä itseäni tappio kirvelee, mutta kyllä sen kestää.

En itse olisi uskonut näkeväni päivää, jolloin Perussuomalaiset ajaa voimakkaimmin läpi lakia, jota mm poliisi, syyttäjä, harmaan talouden valvonta, verottaja jne vastustavat ja osakesäästäjät kritisoivat, mutta EK ja Finanssialan keskusliitto varauksetta kannattavat. Pitkälle on hallitustaipaleella tultu siitä, mitä itse kuvittelin Perussuomalaisten ajavan.

Katsellaan sitten kuinka ponnet etenevät, itse en taida pidättää hengitystäni varsinaisia lakeja odottaessani. Sen verran olen aikaa pohdintaan kuitenkin kuluttanut, että tulen seuraamaan asiaa ja omalta osaltani vähäisesti vaikuttamaan siihen, että tässä asiassa poliittinen muisti ei ole niin lyhyt kuin yleensä.

Jos homma menee niin sanotusti reisille, niin sinuna Toimi olisin aika varovainen. Soini, Terho ja kumppanit tästä tuskin vastuuta kantavat ja Halla-ahon siipikin on ollut hiljaa – joten ei liene epäselvää kuka kantaa vastuun päätöksestä. Onnea valitsemallasi tiellä!

Hatunnosto kolmelle poliisikansanedustjalle, mielestäni ajoitte puolueen kuvittelemaani ideologiaa ja tavoitteita ryhdikkäästi – enemmistöstä ei voi sanoa samaa.

Seuraavaksi odotamme kuinka paikkolait etenevät ja kuinka ehdotettu 50%:n ennakonpidätys toimii, omat epäilykset nostin esiin mm toisessa blogissani tänään. Toistaiseksi kukaan ei ole osoittanut, että malli toimisi käytännössä.

NikoKaistakorpi

Kiinnostus täällä kirjoittamiseen hiipunut ja kirjoittelen enää harvakseltaan. Koitan etsiä muita keinoja tuoda tärkeiksi kokemaani asioita esille. Oikeudenmukaisuuden toteutumisen puolesta kirjoittava yhteiskunnan asioista kiinnostunut mies. Työurani olen tehnyt yritysmaailmassa erityisesti tuotekehitystiimien vetäjänä ja asiantuntijana. Mielipiteitäni politiikasta ja muusta ilmaisen kirjoittamalla täällä - yritysmaailmassa kohdatessamme en puhu politiikasta vaan pidän nämä erillään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu