YLE:n A-studio kirjoitti historian uudelleen

YLE:n A-studio summasi vuoden 2017 tapahtumat vierainaan pelkästään Sinisten ministeri Sampo Terho ja Sipilän luottomies Esko Aho. Yhtenä merkittävistä tapahtumista perussuomalaisten hajoaminen ja sen jälkeiset manööverit esitettiin viattomina ja sattumanvaraisina vailla mitään kritiikkiä tai ikäviä kysymyksiä. Muutoinkin koko ohjelma oli kuin hallituksen virallinen tukipropagandavideo.

Valtiollinen kanava esitti meille täysin yksipuolisen näkemyksen asioista toimittajien esittämättä yhtäkään kriittistä kysymystä tarjoten hallituksen edustajille vapaan kanavan kertoa oma totuutensa asioista ja niiden kulusta.

Vaikuttaa siltä, ettei YLE:n kriisi ole ohi vaan poistuneiden henkilöiden ja toimitusjohtajan jatkon myötä puoluettomuus ja objektiivisuus on edelleen todella kaukana YLE:n toiminnasta.

Käsittämätön näytelmä, joka vaikuttaa jopa valtion propagandalta.

Katso jos et usko: https://areena.yle.fi/1-4158500

 

 

NikoKaistakorpi

Kiinnostus täällä kirjoittamiseen hiipunut ja kirjoittelen enää harvakseltaan. Koitan etsiä muita keinoja tuoda tärkeiksi kokemaani asioita esille. Oikeudenmukaisuuden toteutumisen puolesta kirjoittava yhteiskunnan asioista kiinnostunut mies. Työurani olen tehnyt yritysmaailmassa erityisesti tuotekehitystiimien vetäjänä ja asiantuntijana. Mielipiteitäni politiikasta ja muusta ilmaisen kirjoittamalla täällä - yritysmaailmassa kohdatessamme en puhu politiikasta vaan pidän nämä erillään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu