Juha Sipilä: Tervetuloa ottamaan meiltä oppia

Useimpien puolueiden jakaessa huolen politiikan tilasta Liike Nyt -hankkeen yhteydessä on Sipilän reaktio toista maata. Hän toivottaa muut tervetulleiksi ottamaan mallia Keskustasta, jonka puolueen toimintatapa on hänen mukaansa päinvastoin malliesimerkki kansanliikkeestä. Yle kertoo kuinka Sipilä hehkutti Lahden kansalaistapaamisessa puolueen toimintatapaa:

"Mitä uudessa kansanliikkeessä haikaillaan, me ollaan 112 vuotta keskustassa tehty. Tänne saa tulla katsomaan miten kansanliike toimii."

Minusta tuntuu, että soraääniäkin on Sipilän kaudella kuultu myös Keskustan sisältä. Uskottava kait se kuitenkin on, vaikka minun korviini lausunto kuulostaakin jopa harhaiselta.

Onnittelen kuitenkin Keskustaa – Väyrysen Paavon on aikakin mennä, sillä uusi Midas on löytynyt.

Omnipotentti ja erehtymätön Sipilä on näköjään luotsannut Keskustan uudistuneen politiikan mallioppilaaksi – puolueeksi missä kansanvalta, vuorovaikutus ja osallistuminen ovat saavuttaneet huippunsa eikä päätöksiä tehdä pienessä piirissä vaan yhdessä.

Onnea Keskusta valitsemallanne tiellä – tulevissa vaaleissa nähdään onko se tie sileä vai samassa kunnossa kuin monet tiet harvaanasutuilla alueilla. 😉

 

 

 

NikoKaistakorpi

Kiinnostus täällä kirjoittamiseen hiipunut ja kirjoittelen enää harvakseltaan. Koitan etsiä muita keinoja tuoda tärkeiksi kokemaani asioita esille. Oikeudenmukaisuuden toteutumisen puolesta kirjoittava yhteiskunnan asioista kiinnostunut mies. Työurani olen tehnyt yritysmaailmassa erityisesti tuotekehitystiimien vetäjänä ja asiantuntijana. Mielipiteitäni politiikasta ja muusta ilmaisen kirjoittamalla täällä - yritysmaailmassa kohdatessamme en puhu politiikasta vaan pidän nämä erillään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu