Dosentti Luukkasen Kojamon kalastus – kujalla taas

Dosentti Luukkanen jatkaa Kojamon ja SDP:n saalistustaan jälleen kovin kyseenalaisin keinoin. Jos eilistä ja tämänpäiväistä blogia tarkastelee kriittisesti, niin asiavirheiden määrä on jälleen melkoinen. Lisäksi varsin taitavasti osa jätetään kertomatta. Lähdetäänpä taas perkaamaan – sitä nimittäin riittää kuten aiemminkin. wink

Ensinnäkin vaikka SDP:llä ja Vasemmistolla on kieltämättä vankat suhteet ay-liittoihin, niin ne eivät ole sama asia eivätkä ay-liikkeen rahat ole puolueiden rahoja kuten dosentti antaa jatkuvasti ymmärtää. Samoin voisi väittää, että vaikkpa EK:n tai Teknologiateollisuuden omaisuus on suoraan Kokoomuksen – Teknologiateollisuudella on muuten varallisuutta 250 miljoonaa sen ollen suurempi kuin yhdenkään ammattiliiton.

Luukkanen kirjoitti eilen mm:  "Kuten todettu edellä, se toimi vuosikymmeniä voittoa tavoittelemattomana yleishyödyllisenä osuuskuntana. Sittemmin vasemmiston perustamasta vuokrataloyhtiösta on tullut osakeyhtiö, jonka tarkoitus on tuottaa voittoa omistajilleen eli ammattiliitoille ja työeläkeyhtiöille."

"Pörssiin listautumisen aikana se ”lahjoittaa” sitä rahaa, jota se on saanut valtiolta vähäisen verotuksen kautta. Ilmeisesti omistajat eli siihen yhteydessä olevat poliittiset puolueet saavat lisää rahaa? Pikkasen? Valtavasti?"

Tänään hän toteaa: "Puolue on luvannut ihmisille veronmaksajien rahoista 100 euroa kaikille ja syytellyt kesälomarahojen leikkauksista samalla kun sen omat edustajat nauttivat 60 000 euron palkkioita ”pörssiyhtiön” johtamisesta."

No niin, ensinnäkin Kojamo eli entinen VVO on ollut osakeyhtiö jo kaksikymmentä vuotta eli 1997 lähtien. Sinä aikana sillä ei ole ollut yleishyödyllisiä tavoitteita eikä verohelpotuksia. Se on toiminut samoilla pelisäännöillä kuin muutkin alan yritykset.

Seuraavaksi sotketaan omistajat ja puolueet – ay-liitot eivät edelleenkään ole sama kuin puolue. Luukkasen todetessa ilmeisesti omistajien eli siihen yhteydessä olevien poliittisten puolueiden saavan lisää rahaa olisi nyt aika osoittaa jotain todisteita asiasta. Toistaiseksi niitä ei ole näkynyt vaan pelkkää jatkuvaa vihjailua. Nyt olisi Luukkasen aika osoittaa, että niitä osinkoja valuu puolueille, kun kerran näin väittää. Eilisessä otsikossaan hän kertoi Kojamolta tulevan hyvät kesälomarahat vasemmistolle. Miten tämä maksetaan ja kuinka ne kesälomarahat sinne oikein valuvat?

Seuraavaksi SDP on Luukkasen mukaan luvannut 100 euroa kaikille? Häh, käsittääkseni pienituloisimmille eläkeläisille oltiin lupaamassa 100 euron korotusta – ei edes kaikille eläkeläisille eikä varsinkaan kaikille?

Seuraavaksi puhutaan puolueen edustajien nauttivan 60 000 euron palkkioita pörssiyhtiön johtamisesta. Ensinnäkin vain yksi henkilö eikä useita saa tuon palkkion. Toiseksi mitähän mahtaa olla puolueen edustajat tässä yhteydessä?

Kun noita kahta blogia taas katsoo, niin Kojamogatessaan on dosentti Luukkanen lähtenyt Kojamon perään totuudesta välittämättä propagandan ja populismin asein –  sitä kalastetaan summittain dynamiittikalastuksella faktoista välittämättä. Nyt olisi dosentin aika tuoda todisteita väitetystä kierretystä korruptioista – on muuten termi, jota en ole muuten kuullut tätä ennen koskaan käytetyn.

NikoKaistakorpi

Kiinnostus täällä kirjoittamiseen hiipunut ja kirjoittelen enää harvakseltaan. Koitan etsiä muita keinoja tuoda tärkeiksi kokemaani asioita esille. Oikeudenmukaisuuden toteutumisen puolesta kirjoittava yhteiskunnan asioista kiinnostunut mies. Työurani olen tehnyt yritysmaailmassa erityisesti tuotekehitystiimien vetäjänä ja asiantuntijana. Mielipiteitäni politiikasta ja muusta ilmaisen kirjoittamalla täällä - yritysmaailmassa kohdatessamme en puhu politiikasta vaan pidän nämä erillään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu