Kokoomuspoliitikko ostaa toiselta päiväkotipalveluja Helsingissä – Ankkalampi

Tänään aamulla Hesari uutisoi kuinka Helsigissä on pyörinyt kahdeksan yksityistä päiväkotia ilman asianmukaisia lupia Ankkalampi-yrityksen toimesta. Hesarin mukaan Ankkalampi-yritys on taloudellisesti hyvin kannattava ja kasvaa nopeasti. Mutta millä keinoin?

Vaikuttaa siltä, että toimintaa on pyöritetty rakennusluvattomissa kohteissa pahimmillaan entisessä varastossa, jossa saattaa olla asbestijäämiä. Palokonsultin selvityksestä ilmeni myös, etteivät tilat olleet paloturvallisia ja ilmanvaihto oli tehty vuonna 1975 varastotiloille.

Iltalehden Parkkonen kirjoitti kuviosta lisätietoa ja alkoi tulla esiin todella kummallisia asioita:

Ankkalampi-päiväkotiketjun omistaa sen toimitusjohtaja, helsinkiläinen kokoomuspoliitikko Heidi Ruhala (kok).

Helsingissä päiväkotiasiat kuuluvat kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestarille, kokoomuspoliitikko Pia Pakariselle (kok). Kokoomuslähteiden mukaan Ruhala ja Pakarinen ovat hyviä kavereita.

"Varhaiskasvatuspalveluista vastaava Helsingin apulaispormestari Pakarinen (kok) on myös toistuvasti puhunut palveluseteleiden ja yksityisten päiväkotien puolesta.

"– Yksityinen pystyy nopeammin perustamaan päiväkodin, Pakarinen totesi Ylelle viime vuoden maaliskuussa."

"Myös Helsingin kokoomuksen vaaliohjelmassa mainitaan jo ensimmäisessä kappaleessa palvelusetelit ja yksityiset päiväkodit."

Lisää asiasta Parkkosen kirjoittamassa Iltalehden artikkelissa.

Alkaa olla aika vahva rakenteellisen korruption tuoksu ilmassa.

No, tämäkin varmaan jää tutkimatta ja hautautuu…

 

 

NikoKaistakorpi

Kiinnostus täällä kirjoittamiseen hiipunut ja kirjoittelen enää harvakseltaan. Koitan etsiä muita keinoja tuoda tärkeiksi kokemaani asioita esille. Oikeudenmukaisuuden toteutumisen puolesta kirjoittava yhteiskunnan asioista kiinnostunut mies. Työurani olen tehnyt yritysmaailmassa erityisesti tuotekehitystiimien vetäjänä ja asiantuntijana. Mielipiteitäni politiikasta ja muusta ilmaisen kirjoittamalla täällä - yritysmaailmassa kohdatessamme en puhu politiikasta vaan pidän nämä erillään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu