Attendon toimitusjohtaja Karjalaisen rikkaruohot käytännössä

Vajaa viikko on kulunut siitä, kun Attendon toimitusjohtaja kertoi kuinka pienellä rikkaruohojen kitkemisellä homma hoituu ja mitään suurempaa ongelmaa ei ole. Tänään AVI kuitenkin keskeyttää Attendon uuden vuoden alussa aloittaneen Attendon hoivakodin toiminnan merkittävien puutteiden vuoksi?

Hoivakodin, joka ilmeisemmin toimii Attendon vision, laatutavoitteiden ja -järjestelmän, standardien yms mukaan vai mitä?

Kuusi kuolemantapausta – tämä voi selittyä sattumalla, sillä kuolema on aina läsnä tällä toimialalla.

Mutta kymmenen hoitajien irtisanoutumista vajaan kuukauden aikana? Onhan se nyt poikkeuksellista.

Iltalehti kertoo seuraavaa kysyttyään asiaa ylitarkastaja Päivi Ahvenukselta päätöksen perusteluihin liittyen:

"Siellä oli monenlaisia puutteita, epäkohtia ja ongelmia. Esimerkiksi hoitajamitoituksessa, lääkehoidossa, tukityössä, ruokailussa ja johtamisessa, Ahvenus listaa."

"Ahvenus kertoo, että mitoitukseen liittyen töissä oli kouluttamattomia henkilöitä kuten ensimmäisen vuoden lähihoitajaopiskelijoita. Tukityö oli puutteellista, sillä hoitajat myös siivosivat, pyykkäsivät ja laittoivat ruokaa esille.– Attendolta saamamme selvitykset olivat riittämättömiä ja epäjohdonmukaisia, Ahvenus toteaa."

Jännä kuulla, miten Attendon toimitusjohtaja Karjalainen nämä rikkaruohot kitkee.

Kaksi markkinajohtajaa on nyt kunnostautunut tällä tavalla, mutta ilmeisesti kyseessä on vain sattuma eikä suinkaan yhtiöiden tapa toimia?

Rounduppia kehiin, niin rikkaruohot hoituu?

Lähde: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6a6b513d-c8db-4859-a2ca-588377168cff

 

 

 

NikoKaistakorpi

Kiinnostus täällä kirjoittamiseen hiipunut ja kirjoittelen enää harvakseltaan. Koitan etsiä muita keinoja tuoda tärkeiksi kokemaani asioita esille. Oikeudenmukaisuuden toteutumisen puolesta kirjoittava yhteiskunnan asioista kiinnostunut mies. Työurani olen tehnyt yritysmaailmassa erityisesti tuotekehitystiimien vetäjänä ja asiantuntijana. Mielipiteitäni politiikasta ja muusta ilmaisen kirjoittamalla täällä - yritysmaailmassa kohdatessamme en puhu politiikasta vaan pidän nämä erillään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu