Kuvat sekaisin vanhoissa blogeissa järjestelmäuudistuksen jäljiltä – toisen kuva blogissani?

Olin linkkaamassa vanhaa juttuani helmikuulta 2019 yhteen toiseen ja hämmennyin sitä katsoessani. Blogissani oli itse asettamani kuvan sijasta jonkun muun kuva. Juttu oli Vieläkö Stockmannin alamäki voi kääntyä?

Katselin kuvan tietoja ja sen aikaleima on kesäkuulta 2019 eli myöhemmin kuin blogini?

Minullakin on siellä ollut artikkelissa kirjahylly.jpg, joka on ollut kuva omasta kirjahyllystäni.

Nyt siellä oleva on kuitenkin kuva jonkun muun hyllystä täynnä Israelista kertovia kirjoja?

Miten näin on voinut käydä?

Olen aiemminkin huomannut, että kuvia on kadonnut vanhoista jutuista erityisesti mikäli niitä on ollut useampia pelkän yhden sijaan.

Vaikuttaa siltä, että tuossa tapauksessa kuvat ovat menneet jotenkin sekaisin. Kenties syynä voi olla se, että eri kirjoittajilla on samalla tavoin nimettyjä kuvia ollut liitettynä blogiin ja jotain on tapahtunut.

Tämä on nyt aika kiusallista. Useamman sata blogia aikanaan kirjoittaneena en mielelläni kävisi läpi niitä katsoessani onko vastaavaa enemmänkin. Useampi graafi yms on hukkunut, johon viitataan tekstissä, mikä on sekin aika ikävä tilanne.

Onko muilla vastaavia kokemuksia?

Ylläpito, onko tämä tunnistettu ongelma ja ollaanko sille tekemässä jotain?

NikoKaistakorpi

Kiinnostus täällä kirjoittamiseen hiipunut ja kirjoittelen enää harvakseltaan. Koitan etsiä muita keinoja tuoda tärkeiksi kokemaani asioita esille. Oikeudenmukaisuuden toteutumisen puolesta kirjoittava yhteiskunnan asioista kiinnostunut mies. Työurani olen tehnyt yritysmaailmassa erityisesti tuotekehitystiimien vetäjänä ja asiantuntijana. Mielipiteitäni politiikasta ja muusta ilmaisen kirjoittamalla täällä - yritysmaailmassa kohdatessamme en puhu politiikasta vaan pidän nämä erillään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu