Uuden Puheenvuoron alustan jatkuva tahmominen

Mahtaako tämä olla vain minun kokemukseni? Nimittäin se, että tällä uudella Puheenvuoron alustalla operoimisesta on tullut todella hidasta ja yhä useammin alkaa näkyä virhekoodi 504, joka kertoo ettei vastausta tullut ennen timeouttia?

Pelkästään valitun blogin avaaminen kestää verrattuna moniin muihin sivustoihin tavattoman kauan. Kirjoittajana myös esimerkiksi oman ohjausnäkymän avaamisessa on myös melkoinen viive.

Olenko minä vain liian kärsimätön vai onko tämä muillekin ongelma?

Tilanne on mielestäni jatkunut pitkään ja muuttunut jopa huonompaan suuntaan. Toiminta on poikkeuksellisen hidasta verrattuna moneen muuhun palveluun.

Ollaanko asialle tekemässä jotain vai onko se vain hyväksytty tila?

NikoKaistakorpi

22.2.2020 Blogitauolla toistaiseksi etsimässä motivaatiota ja miettimässä muita mahdollisia tapoja vaikuttaa. Palailen jos ja kun siltä taas tuntuu. Oikeudenmukaisuuden toteutumisen puolesta kirjoittava yhteiskunnan asioista kiinnostunut mies. Työurani olen tehnyt yritysmaailmassa erityisesti tuotekehitystiimien vetäjänä ja asiantuntijana. Mielipiteitäni politiikasta ja muusta ilmaisen kirjoittamalla täällä - yritysmaailmassa kohdatessamme en puhu politiikasta vaan pidän nämä erillään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu