WHO: Ei todisteita immuniteetin saavuttamisesta – millainen vaikutus eri strategioihin?

WHO on tänään varoittanut, että ei ole olemassa todisteita siitä, että koronan sairastaminen toisi immuniteetin.

”Tällä hetkellä ei ole olemassa minkäänlaista näyttöä siitä, että COVID-19-taudin sairastaneille olisi vasta-aineita, jotka suojaisivat uudelta tartunnalta”, WHO sanoo.(Uusi Suomi)

Vasta-aineita kyllä syntyy ja taudista paranee sekä voimme vasta-aineiden perusteella päätellä henkilön sairastavan tai sairastaneen taudin.

Mikäli osoittautuu todeksi se, että immuniteettia ei synny, niin tilanteesta tulee merkittävästi vaikeampi ja paluusta normaaliin huomattavasti monimutkaisempi.

Lausunnossaan WHO myös kehotti maita olemaan myöntämättä ”immuniteettipasseja” tai ”riskittömyystodistuksia” henkilöille jotka ovat jo sairastaneet koronaviruksen.

Ellen ole ymmärtänyt väärin, niin lähes kaikki ns hybridistrategiat perustuvat olettamaan siitä, että immuniteetti syntyy?

Eikö tämän tiedon pitäisi johtaa merkittävään uudelleenarviointiin  tulevista etenemismalleista?

 

NikoKaistakorpi

Kiinnostus täällä kirjoittamiseen hiipunut ja kirjoittelen enää harvakseltaan. Koitan etsiä muita keinoja tuoda tärkeiksi kokemaani asioita esille. Oikeudenmukaisuuden toteutumisen puolesta kirjoittava yhteiskunnan asioista kiinnostunut mies. Työurani olen tehnyt yritysmaailmassa erityisesti tuotekehitystiimien vetäjänä ja asiantuntijana. Mielipiteitäni politiikasta ja muusta ilmaisen kirjoittamalla täällä - yritysmaailmassa kohdatessamme en puhu politiikasta vaan pidän nämä erillään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu