Kannabis on salakavala psykedeeli !

Faktaa on että jos ei ole tarjontaa ei ole käyttöä. Nykynuoret ovat valitettavan usein huumemyönteisiä varsinkin mitä tulee kannabiksen käyttöön. Kannabista ei useiden nuorten keskuudessa mielletä lainkaan huumeeksi vaan sitä kutsutaan ”luonnon yrtiksi josta ei ole mitään haittaa”: Kannabis on silti huume, ei mikään mieto huume vaan aivojen kemiaan vaikuttava huumausaine ! Rentoutua pystyy lisäämällä liikuntaa tai harrastustoiminnan avulla.

Huumeet eivät edistä terveyttä millään tavalla vaan tuhoavat nuoren psyykkeen. Kannabis on salakavala rasvaliukoinen huume joka rasvaliukoisen THC:n ansiosta säilyy elimistössä useita viikkoja ja sillä on sen vuoksi kroonistava vaikutus. Kannabis on psykedeeli joka vaikuttaa negatiivisesti nuoren aivojen kehitykseen tylsistyttäen ajattelua. Kannabiksen käyttö voi laukaista masennuksen ja tylsistyttää käyttäjänsä saamattomaksi sohvanpohjalle. Kannabiksen kasvatuksen, myynnin ja käytön pitää jatkossakin olla rikos. Useimmiten myös kannabis on tie niihin koviin huumeisiin. ”Kannabis tekee flegmaattiseksi eli saamattomaksi niin sitten otetaan amfetamiinia jotta pystytään töihin” – on monet käyttäjät todenneet. Kannabiksen rasvaliukoisella THC:llä on myös krooninen vaikutus eli kyllä se koukuttaa. Kannabis josta on poistettu huumaavaa THC voi olla lääkkeellinen vaikutus mutta itse kannabis joka sisältää huumavan THC:n toimii aivan päinvastoin – se voi sairastuttaa ihmismielen.

Kunnan pitäisi tarjota mielenterveys- ja päihdeongelmaisille matalan kynnyksen hoitoon pääsy, hoitopaikkoja lisättävä ja huumenuorille pitäisi määrätä hoitoon-ohjauspakko. Yksi vaihtoehto olisi kuntaan palkata nk. päihde-ja mielenterveyspäivystysneuvontanumero johon voi soittaa. Kouluihin kunnan puolelta jatkuvaa ja kiertävää päihdevalistusta yhteistyössä eri järjestöjen kanssa. Liikuntapaikkoja tulee entisestään lisätä ja kunnan tarjota nuorelle yksi ohjattu harrastusmahdollisuus. Näin voidaan vaikuttaa nuoren valintoihin eikä nuori jää koulupäivän jälkeen yksin. Rajavalvontaa pitäisi entisestään lisätä ja kuntiin on saatava riittävä määrä aluepoliiseja valvomaan ostareille tekemään pistotarkistuksia.

Huumeiden saatavuus täytyy kitkeä ja tiedotusta kannabiksen vaaroista entisestään lisätä muuten meillä on tulevaisuudessa tiedossa laajamittainen turvallisuusongelma ja lähiöiden ghettoutuminen. Yhteiskunnan päättäjien asenne ei saa olla huumemyönteinen vaan nuorille pitää tehdä tiettäväksi että myös kannabiksen käyttö on rikos. Koskelan teinimurhassa oli kyse huumeista. Vastaavanlainen raaka väkivalta on huumeiden saatavuuden myötä vain entisestään lisääntynyt ja entisestään lisääntyy mikäli huumeongelmaan ei järein keinoin valtion ja kunnan taholta puututa.

#huumeet #kannabis #kondis #nuoret #liikuntaonparastahuumetta #kuntavaalit #kuntavaaliehdokas #päihteet

+6
NinaHedkrok
Liike Nyt Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Nina J. Hedkrok. Olen 55-vuotias äiti ja isoäiti sekä turvallisuus-, liikunta- ja musiikkialan ammattilainen. Olen Suur-Helsingin Korona-apuryhmän perustaja (3/2020) Olen suurella sydämellä varustettu ihmisten ja eläinten oikeuksien, sekä luonnonsuojelun puolestapuhuja. Hyvinvointi vauvasta vanhukseen tulisi olla jokaisen itseisarvo. Yhteistunto, syrjäytymisen ennaltaehkäisy, lähimmäisen rakkaus, ja puhdas sekä turvallinen elinympäristö ovat minulle tärkeitä. Syrjäytymisen ennaltaehkäisy, koulutus ja toimeentulo, turvallinen elinympäristö ja syntyvyyden lisääntyminen, ekologisuus, julkisen liikenteen turvallisuus ja toimivuus sekä yhteisöllisyys ovat tärkeitä asioita yhteiskunnallisissa päätöksissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu