Käännytyslaki: Torppaavatko demarit käännytyslain?

Kuten tiedossamme on ns. käännytyslaki muljahti perustuslakivaliokunnasta hallintovaliokunnalle, joka raapaisee asiasta mietinnön. Perustuslakivaliokunta edellytti lakiin tarkennuksia, joita ei ole tässä yhteydessä tarkoituksenmukaista kerrata.

Illan A-Studiossa pyörähti demareiden ryhmä-pj. Tytti Tuppurainen. Demarit edellyttävät, että hallintovaliokunnan mietintö kiepsahtaa vielä perustuslakivaliokunnassa. Tältä osin, ottaen huomioon, että kyseessä on poikkeuksellinen laki, demareita on syytä kompata. Perustuslakivaliokunnan ei tarvitse istua ja tupakoida viikko tolkulla sen selvittämiseksi millä tavoin hallintovaliokunta on perustuslakivaliokunnan lausuntoon reagoinut.

Mitä tulee varsinaiseen lain hyväksymiseen – on se hallintovaliokunnan viilauksen jälkeen minkä sisältöinen tahansa –  on päivän selvää, että mikäli demarit torppaavat lain kyseessä on poliittinen itsemurha. Tämän tosiasian tietävät demareiden ykkössatraapit Tuppurainen, pj. Antti Lindtman ja kumppanit.

Politiikan penkkiurheilija on taipuvainen ajatukseen, että demareiden ek-ryhmässä tehdään ”nahkapäätös”, jossa  lasketaan etukäteen liitutaululle – äänen tarkkuudella –  ketkä voivat rivistä ja ruodusta ”mallin vuoksi” revetä. Näin demarit uskovat säilyttävänsä poliittisen uskottavuutensa koskien ihmisoikeussopimuksia etc.

Mikäli Tuppurainen ja Lindtman eivät kyseisessä operaatiossa onnistu, kyse on seuraavia eduskuntavaaleja ajatellen poliittisesta itsemurhasta, joka demareiden puoluetoimistolla on hyvin tiedossa.

 

Olli-PekkaSalminen
Sitoutumaton Tampere

Hallintotieteiden maisteri. Väitöskirjatutkija.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu