Politiikan penkkiurheilijan vaalianalyyssi: Annetaan Alexin korvantausten vielä kuivahtaa

Resitenttikisa on kääntymässä loppusuoralle. Politiikan penkkiurheilija on äänestyspäätöksessään kahden vaiheilla. Politiikan penkkiurheilija ei pidä syvällisellä analyysillä merkitystä sitä, onko resitentti muuttuneissa UTP-olosuhteissa Alexander Stubb vai Pekka Haavisto. UTP-linjamme Nato-Suomessa ei tule muuttumaan tulee valituksi sitten kumpi tahansa.

Mitä tulee ehdokkaiden ns. ulosantiin – joka on TP:n tehtävässä äärimmäisen tärkeää – politiikan penkkiurheilija joutuu väistämättä kiinnittämään huomiota Alexin ulosantiin. Kokoomuksen puoluetoimistossa ja vaaliorganisaatiossa on eittämättä pidätelty hengitystä jokaisessa vaalitentissä tuleeko Alexilta sammakoita. TP:n tehtävissä niitä ei voi tulla.

Kuten edellä totesin UTP-linjamme ei tule muuttumaan on resitenttimme sitten Stubb tai Haavisto. Näin ollen kiinnittäisin äänestäjän huomiota siihen miten tuleva ja istuva TP asioihin reagoi. Olen politiikan penkkiurheilijana taipuvainen ajatukseen, että jotta kokoomuksen puoluetoimistolla ei jatkossakaan tarvitse pidätellä hengitystä paras valinta on Pekka Haavisto.

Kuten olen aikaisemmissa blogeissani todennut olen saanut räkänokkana kokoomuslaisen kotikasvatuksen. Vienyt isä-Pekan kanssa Lapissa, Sallassa -35 asteen pakkasessa silloisen Lapin ainoan kokoomussenaattori Lauri Impiön vaalitauluja metrisiin kinoksiin. Politiikasta tuolloin räkänokka ei tiennyt vielä mitään. Korvantaukset matkan varrella ovat kuitenkin kuivahtaneet.

Politiikan penkkiurheilija on taipuvainen ajatukseen, että mikäli haluamme saada maahamme hyvän presidentin, äänestämme Pekka Haavistoa emmekä Alexia, jolla korvantaukset ovat vielä UTP-kysymyksissä märät. Vuosien mittaan Alexista on tuleva hyvä presidentti, mutta nyt sen aika ei vielä ole. Annetaan korvantausten kuivahtaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olli-PekkaSalminen
Sitoutumaton Tampere

Hallintotieteiden maisteri. Väitöskirjatutkija.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu