Kokkarin ja lapsen suusta kuulee totuuden

Tunnettehan kaikki sanonnan ”lapsen suusta kuulee totuuden”? Sillä viitataan tietenkin siihen, että lapset kursailematta kertovat, miten asiat ovat ja eivät osaa vielä valkoisten valheiden käyttöä. Törmäsin verkon syövereissä erääseen mielenkiintoiseen kirjoitukseen, palaan siihen tuonnempana.

Niin sanotusta elvytysrahastosta käyty keskustelu eduskunnassa jää varmasti historiaan, sillä ilma oli niin sakeanaan valheita, että Erkkikään ei usko. Ensimmäinen asia, jota voisi kummastella, on se, että miksi niin loistava ja hyvä paketti aiheutti keskustassa  ja kokoomuksen riveissä niin paljon hämminkiä. Onhan Annika Saarikko kertonut, kuinka olemme osa EU:n arvoyhteisöä

Olisin mielelläni kuullut, mistä upean paketin ”ongelmallisuus” Saarikkoa lainatakseni tulee, mutta valitettavasti Saarikko ei kerro sitä. Meillä on siis upea arvoyhteisön paketti, joka on ”ongelmallinen” ja eurooppaministeri Tytti Tuppuraisen mukaan ”välttämätön paha”. Tyttikään ei tosin kerro, mikä niin upeassa paketissa on pahaa. Ajatelkaa, miten paljon viisaampia olisimme, jos Saarikko ja Tuppurainen olisivat jättäneet kryptiset selitykset sikseen ja kertoneet, mistä kenkä puristaa.

Erkki Tuomioja oli harvinaisella tavalla rehellinen, kun kertoi jo 3.2.2021 , että ”Samaa instrumenttia, jota käytetään, voidaan ehkä käyttää myös tulevaisuudessa”. Jotta tulevaisuudessa tällainen käyttö estyisi, on meillä toki se kuuluisa valtiovarainvaliokunnan mietintö, jossa on ponsia, kuva alla.

Nämä ponnet kuulemma estävät sen, että vastaavanlainen ei voisi toistua. Jäin jo tuolloin miettimään, miten ne sen tekevät, sillä eihän edes istuva eduskunta ole sidottu tätä noudattamaan (mieltään saa muuttaa) ja yhtä lailla tuleva eduskunta voi olla eri mieltä (mieltään saa edelleen muuttaa).

Alussa mainitsemani kirjoitus, johon viittasin, antoi vastauksen pohdintaani. Sen lisäksi, että turkulainen kansanedustaja Anne-Mari Virolainen (kokoomusruots.) kertoi juhannuksen alla, että ”Diasporat ovat Euroopalle mahdollisuus” (katsokaa Itä-Helsinkiä ja Varissuota, tiedätte kyllä, millainen ”mahdollisuus”), hän kertoi myös toukokuussa[ilmeisesti sattumalta] faktan. Hän nimittäin mainitsi eduskunnassa puheessaan 11.5.2021, että seuraava elvytyspaketti vaatii/vaatisi eduskunnan hyväksynnän:

”Valtiovarainvaliokunnan asettamat ponnet ovat perälauta sille, että EU-tason poikkeuksellisiksi tulkittavissa ratkaisuissa tullaan jatkossa edellyttämään eduskunnan hyväksyntää.”

Hauki on kala. Eikö ole erikoista, että jos valtiovarainvaliokunnan ponnet kerran sitovat tulevaakin eduskuntaa, tuleva eduskunta voi muuttaa mieltään?

Kuten tiedämme, valtiovarainvaliokunnan ponnet eivät sido tulevaa eduskuntaa ja Anne-Mari Virolainen kertoi meille asian juuri kuten se on: Seuraava eduskunta voi hyväksyä millaisia euroglobalistisia riistopaketteja hyvänsä. Tack, Anne-Mari.

 

 

 

 

+5
OlliKotro
Perussuomalaiset Helsinki

Laura Huhtasaaren avustaja Euroopan parlamentissa. Kirjoittajan mielipiteet ovat kirjoittajan omia eivätkä edusta minkään muun tahon kantaa

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu