Lopettaako kokoomusruotsalainen hallitus Finnairin tarun?

Usein huomaa, että ns. pikku-uutiset olisi tullut lukea tarkemmin. Nykyisessä informaatiotulvassa taitava viestijä ja viestin vastaanottaja osaa hahmottaa sen, että ne ovat osa jotain isompaa kokonaisuutta.

Kuten olen aiemminkin blogissani todennut, kokoomuksen eräs Isoja Projekteja on hankkiutua eroon valtionomaisuudesta ja siirtää se ulkomaiseen omistukseen. Tämä sopii luonnollisesti RKP:lle, mutta myös mainiosti globalistisen business-eliitin dollaridemagogian omaaville perussuomalaisille.

Kuten Taloussanomat ja HS 14.6.2022 uutisoivat, vuosia vireillä olleet myyntisuunnitelmat tulivat esille 2022. Vuonna 1999 Financial Times uutisoi, kuinka Lipposen II-hallitus ahkeroi tämän parissa. Suomen globalistieliitille on kerrassaan kauheaa, jos Suomella on oma kansallinen lentoyhtiö.

 

(Kuvankaappaus TalSan 14.6.2022 uutisesta)

Herää kysymys, onko kokoomusruotsalaisen hallituksen unelma tämän(kin) kansallisomaisuuden hävittämisestä käymässä toteen, kun ensin

a) Ilmoitettiin 16.8.2023 Finnairin kanta-asiakasohjelman harmonisoinnista British Airwaysin kanssa

ja

b) 18.8.2023 ilmoitettiin, että yhtiön toimitusjohtaja Topi Manner siirtyy Elisaan.

Onko siis niin, että perskokoomusruotsalaisen hallituksen 100-vuotislahja Finnairille (perust. 1923) on yhtiön omistuksen myynti ulkomaille?

OlliKotro
Helsinki
Ehdolla aluevaaleissa

Kirjoittajan mielipiteet ovat kirjoittajan omia eivätkä edusta minkään muun tahon kantaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu