Maanpetosrikoksista

Rikoslain 12 luvun 1 § kuuluu seuraavasti:

Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantaminen

Joka tarkoituksenaan väkivaltaa käyttämällä tai sillä uhkaamalla taikka vieraan valtion sotilaallisen tai taloudellisen painostuksen tai tuen avulla

1) saattaa Suomi tai osa Suomea vieraan valtion alaiseksi,

2) irrottaa osa Suomea muusta valtakunnasta tai

3) muulla vakavuudeltaan näihin rinnastettavalla tavalla rajoittaa Suomen valtiollista itsemääräämisoikeutta

tekee teon, josta aiheutuu sanotun tarkoituksen toteutumisen vaara, on tuomittava Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantamisesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.

Lähdin lukemaan tätä kohtaa rikoslaista, sillä satuin törmäämään erääseen kokoomusta lähellä olevan tahon (Eurooppanuoret) levittämään materiaaliin, palaan asiaan tuonnempana. Kuten kaikki tiedämme, suurin osa epämiellyttävistä asioista on nykyiselle eliitille ”äärioikeiston salaliittoteorioita”. Esimerkiksi se tosiasia, että maahanmuuttajaväestö kasvaa kelpaa tosiasiaksi, kun sanoja on oikea ja johtopäätökset ovat oikeita.

Tästä voi lukea, mitä maahanmuuttoministeri Astrid Thors (erittäin ruots.) aprikoi asiasta Presidentti Halosen  järjestämässä ”Presidenttifoorumissa” vuonna 2008. A. Thors mm. totesi seuraavaa:

 

Hyvä kuulijakunta, Minun on todettava, että tiedämme edelleen liian vähän maahamme tulleista maahanmuuttajista ja heidän tarpeistaan, vaikka esim. Nuorisotutkimuksen seura juuri tällä viikolla peräänkuulutti maahanmuuttajanuorille enemmän palveluja. Meidän tulee kuunnella maahanmuuttajien omia arvioita siitä, miten heidän elinolonsa ja kotoutumisensa Suomeen edistyy. Miten he haluavat palvelujen kehittyvän, miten he kokevat että voimme taata uskonnonvapauden toteutumista kaikille. Suomessa on monta toimintansa jo vakiinnuttanutta maahanmuuttajajärjestöä, jotka tekevät merkittävää työtä muun muassa nuorten ja syrjäytymisvaarassa olevien maahanmuuttajaryhmien kanssa. Etnisten suhteiden neuvottelukunnan selvityksen mukaan järjestöt edistävät maahanmuuttajien kotoutumista tarjoamalla tukihenkilöpalveluja, leiri- ja virkistystoimintaa, kerho- ja kohtaamispaikkatoimintaa, maahanmuuttajille suunnattua turvakotitoimintaa, omakielistä kieliopetusta sekä matalan kynnyksen kielikursseja. Järjestöjen toiminnan jatkuvuutta haittaa kuitenkin se, että niiden rahoitus on vuosittain haettavien avustusten ja hankerahoituksen varassa.

Kuten huomaatte, ongelmat ja ratkaisut niihin olivat tismalleen samoja kuin 2021. Väestönmuutoksista ei kuitenkaan saa puhua ikäviä, sillä väestönvaihto on salaliittoteoria. Eikö ole kuitenkin erikoista, että esimerkiksi Ylelle kirjoitteleva ”tietokirjailija” Jani Kaaro samassa kirjoituksessa puhuu maahanmuuttajaväestön kasvusta ja samaan aikaan kertoo, että väestönvaihto on salaliittoteoria. Väestönvaihdos on siis olemassa, jos siitä puhuu kivasti. Jätetään kuitenkin vaihtuva väestö nyt.

Toinen mitä kuulee väitettävän usein on se, että EU-liittovaltiokehitys on äärioikeiston salaliittoteoria. Hämmästelen tätä siksi, että esimerkiksi Teija Tiilikainen on vuonna 2017 kirjoituksessaan väittänyt, että ”EU on lähes puhdasoppinen liittovaltio”.  Tuoreessa todellisuusharhaisessa ja lapsellisen EU-mielisessä Elinkeinoelämän valtuuskunnan EVA:n pamfletissa huumorimies Alexander Stubb arvioi, että ”EU laajentuu, syventyy ja vahvistuu”. Toimintansa täysin salaavassa Hybridikeskuksessa nykyään operoiva Teija Tiilikainen käyttää samaisessa pamfletissa puheenvuoron yleiseurooppalaisten vaalilistojen, euron ja määräenemmistöllä tehtävän ulko- ja turvallisuuspolitiikan puolesta. Lopuksi Tiilikainen valittelee, että ”Liittovaltiokäsitteestä on suomalaisessa politiikassa tullut ikävällä tavalla poliittinen lyömäase” ja väittää liittovaltion ”suojelevan” pieniä maita. Tiilikainen haluaa siis, että muut saisivat päättää Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta ja että EU-liittovaltio toteutuisi ”suojaamaan Suomea” ja lisäksi osa mepeistä valittaisiin koko EU:n laajuisilta listoilta.

Fanaattisen pamfletin muita skribenttejä ovat mm. Erkki Liikanen, Veli Sundbäck ja HS:n Annemari Sipilä. Kirjoitukset ovat ehtaa tavaraa ja oikeastaan niiden läpileikkaava viesti on, että suomalaiset eivät ole yhtään mitään ja jos jossain joskus onnistummekin, hattua kuuluu nostaa EU:lle. On mielenkiintoista nähdä, miten kiihkomielistä voikaan olla halu päästä Suomen valtiollisesta itsenäisyydestä eroon ja halveksia sitä. Kuin koulukirjaesimerkki mm. Roger Scrutonin käyttämästä termistä, oikofobia.

Pysähtykääpä ajattelemaan. Meillä on entinen pääministeri ja korkea virkamies ja liuta muita vaikuttajia, jotka esittävät iloiten käytännössä Suomen itsenäisyyden lopettamista. Ja kaikki ilman, että yksikään media kyseenalaistaa tätä. Stubbin mukaan kansallinen itsemääräämisoikeus on ”illuusio”. Stubb vertaa EU:ta myös internetiin. Tavallaan Stubb paljastaa tässä tärähtäneen ideologiansa. Hän kuvittelee ja haluaa, että EU on jokaisessa, kodissa, jokaisessa verkossa, jokaisessa taskussa ja vaikuttaa kaikkeen. Näin Suomi-vihamielistä tekstiä kuulee harvoin. Mitä viittaamaani rikoslain kohtaan tulee, herääkö mitään ajatuksia?

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Eurooppanuoret-niminen järjestö julkaisi 14.8.2021 myös pamfletin ja tiedotteen, jossa se vaatii EU-liittovaltiota. Tämä tarkoittaisi Suomen itsenäisyyden lopettamista. Eurooppanuoret eivät kerro, mikä itsenäisessä Suomessa on pahaa, mutta tietävät, että siitä on päästävä eroon. Eurooppanuorten puheenjohtajana on kokoomuslaisen kansanedustajan Ruut Sjöblomin avustaja Risto Rajala.

Kokoomusmeppi Henna Virkkusen toimistossa työskentelevä Arttu Rintanen on myös mainitun järjestön aktiivi. Virkkunen vaati viime vuonna EU:n ulkopolitiikassa lisää määräenemmistöpäätöksiä. Ei omena puusta kauas putoa.

Kun katselee millaisia tavoitteita kokoomuslaiset kansanedustajat, mepit ja heidän hangaround-porukkansa ajavat, voi havaita syvänä pohjavirtauksena olevan Suomen valtiollisen itsenäisyyden lakkauttamisen. Kuten huomaatte, laki ei ole kaikille sama.

Päivitys: Jouni Snellmanin ja parin muun asiattoman kommentoinnin takia kommentointi-osio suljettu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+12
OlliKotro
Perussuomalaiset Helsinki

Laura Huhtasaaren avustaja Euroopan parlamentissa. Kirjoittajan mielipiteet ovat kirjoittajan omia eivätkä edusta minkään muun tahon kantaa

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu