Vantaa: Muslimien Eid-juhla on kaikille koululaisille vapaapäivä!

Nyt kuuluu todella kummia Vantaalta, tuolta mokutuksen helvetinkuilusta: muslimien Ramadanin päättävä Eid-juhla on kaikille koululaisille vapaapäivä.

Persujen Purra kirkui, että Vantaa on antanut sen vapaapäiväksi muslimioppilaille, mutta todellisuudessa se onkin vapaa kaikille!  Näin se islamisaatio etenee juu: kristitytkin lapset pakotetaan pois kouluista, kun kunniakansalaiset bilettävät Kela-Goldit vinkuen! Musulmaanien edessä ollaan aivan polvillaan, ölähti yksi jos toinenkin kansallismielipuoli!

Se päivä on siis ensi sunnuntaina. Lähivuosina se on ollut koulujen kesäloman aikaan. Vapaapäivä tälle pakanallisen hillumisen päivälle on siis jo vakiintunut käytäntö, voi kauhistus sentään!

Suomessa saa muuten helposti koulusta lyhyen loman, siis luvan poissaoloon perhesyistä ym. Hajaantukaa, ei mitään nähtävää. Persuidiooteilla vain oli taas kollektiivinen verensyöksy islamista.

opehuone

Todellisuus ei ole lainkaan niin yksinkertainen kuin sinä, mutta kiinnostavampi. Yritän noudattaa Hanlonin lakia ajan ilmiöiden ja sanomisten arvioinnissa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu