Postin toiminta on epätarkoituksenmukaista

Posti palveluiden pitäisi olla postinkuljetuksien turvaaminen koko maahan kustannustehokkaasti. On aloja joissa kilpailua synny, näitä ovat väylien kulun turvaaminen ja erilaisten yhteiskunnan kannalta tärkeiden palveluiden kuten postin kulun turvaaminen.  Suomen Posti Oy on suomalaisten veronmaksajien omistama yritys jonka tarkoituksena on postitoiminnasta huolehtiminen. Tämän liikeideansa Suomen Posti Oy tuntuu hukanneen eli tarkoituksensa miksi ja mitä varten kyseinen yritys on olemassa. Onko kyseisen yrityksen tarkoituksena tuottaa järjettömiä bonuksia toimivalle johdolle vai onko yrityksen tarkoituksena tuottaa palvelua josta olisi

Jostain syystä valtio ei käytä omistajan ääntä Suomen Posti Oy-nimisessä yrityksessä. Jos Suomen Posti Oy toteuttaa omistajansa toiveita niin tämä johtaa siihen väistämättömään johtopäätökseen että valtioneuvosto ei aja veronmaksajien etuja. On kuin valtioneuvosto on irrallaan olemassa olevasta todellisuudesta ja tässä valtioneuvosto toteuttaa Suomessa korporaatiopolitiikkaa kansalaistensa kustannuksella.

Kenen etuja valtio ajaa tässä asiassa ?

opwallin

Ikä 53.v, Oululainen, 2 lasta. Reservin kersantti. Kannatan kansallisen demokratian ja kansanvallan lisäämistä Eu:n lainsäädännön ylitse. Nykymuotoisesta Eu:sta tulee luopua ja sen tilalle tulisi rakentaa ETA:n pohjalta kauppayhteisö jossa olisi muodolliset mutta toimivat rajatarkastukset ja ETA-kansalaisten ja tavaroiden vapaa liikkuvuus. Kaikki sananvapautta rajoittavat hankkeet tulee torpata.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu