28 urhoollista

Aina kun media löytää jotakin  uutta peloteltavaa koronasta, heräävät myös monet ilmeisesti vähillä töillä olevat asiantuntijat vaatimaan, että heidät noteerataan.

Jotakin sanottavaa heillä selvästi on nimenomaan median kautta kansalle – vai onko se kollegoille, rahanjakajille, virkoihin nimittäjille? Sanottavaa ei selvästikään voi sanoa työyhteisön piirissä. Onko kaikilla mukanaolijoilla tällainen yhteisö? Mikä on heidän työnsä,työtilanteensa?

Nyt viimeksi on mediassa pyöritetty uutista 28 asiantuntijasta, jotka kantavat huolta koronatilanteesta. Miksi tämä joukko haluaa esiintyä mediassa? Mitä tämä heidän julkisuutensa tuo lisää koronan hoitoon? Lisää rokottajia, lisää sairaalapaikkoja, lisää hoitajia? Kuka heidän julkitulonsa ja kannanottonsa on organisoinut? Mihin eksaktiin tietoon heidän kannanottonsa perustuu, kuka sen on laatinut? Perustuuko se spekulointeihin, esikuviin? Tienaako joku muu median lisäksi tällä? Onko media mukana myös työllistämässä ylisuurta toimittajakuntaa? Onko joku puolue tässä mukana? Luodaanko tällä tahallisesti epäluottamusta hallitukseen ja julkiseen terveydenhoitoon? Onko sote tässäkin varsinainen kohde vai vaan yksinkertaisesti hallitus ts Sanna Marin ja Krista Kiuru.

Tästä urheasta 28 hengen joukosta pitäisi organisoida ja valmentaa muutama rokotusiskuryhmä. Nämä patrullit (jopa 14 kpl!) kiertäisivät änkyrä- ja vaikeakulkuisilla seuduilla rokottamassa. Mediasta tuttuja aatetovereita ja julkkiksia tultaisiin varmasti katsomaan ja hups siinä samalla tulisi iso joukko rokotettua.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu