Anarkisti-isku päiväkotien ruokailuun

Suomen vasemmistoanarkistit ovat alkaneet aktivoitua. Hetki sitten vasemmistolaiset hyökkäsivät Osuuspankkiin ja hajottivat ikkunoita kivin. Nyt vuorossa ovat päiväkodit. Vasemmistolaiset uhkaavat ”estää rikkuriruokailun”.

Vasemmistoanarkistisella Takku.net –sivustolla julkaistaan säännöllisesti erilaisia kutsuja ja agitaatioita. Vasemmistolaiset pyrkivät esimerkiksi estämään HSL:n bussiliikenteen ja perustelevat tätä sillä, että näin tulevasta metrolakosta saadaan kattavampi.

Päiväkoteja vastaan Takku.net uhkaa ryhtyä niin ikään suoraan toimintaan. Vasemmistonanarkistit uhkaavat: ”Päiväkodit yrittävät korvata lakon vuoksi puuttuvan lämpimän ruuan kylmällä välipalalla. … Aiomme estää välipalojen tarjoamisen, joka on varhaiskasvatusviraston rikkuritoimintaa!”.

Takku.netin toimintakutsun kirjoittajat perustelevat uhkaustaan sillä, että päiväkotien hoitajat eivät ole työtaistelun piirissä ja Palmin yksityistäminen uhkaa saavutettuja etuja. Näin ollen heidän mukaansa ruokailun estämisessä tarvitaan kaikkien vasemmistoanarkistien apua.

Yksityiskohtia siitä, miten ruokailu estetään, ei sivuston toimintakutsussa ole julkaistu.

* * *

Vasemmistoanarkistien tapa käyttää päiväkoti-ikäisiä lapsia poliittissävytteisen anarkismin pelinappuloina on vastenmielinen. Erityisen pelottavaa on toimintakutsussa mainittu uhkaus välipalojen tarjoamisen estämisestä. Minkälaisilla astaloilla tämä aiotaan saavuttaa?

Vaadin Takku.netin ylläpitoa poistamaan tämän kutsun suoraan toimintaan ja ilmoittamaan oma-aloitteisesti suoraan toimintaan kutsujat poliisille. Viranomaisten tulee harkita vakavasti, tulisiko vasemmistoanarkistien toiminnasta aloittaa esitutkinta.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu