Cindy Malm: turvapaikanhakijat ahdistelivat 14-vuotiasta

Oletteko kuulleet juttua siitä miten Kornetintien vastaanottokeskukseen majoittuneet turvapaikanhakijat ovat käyneet viiden nuoren miehen voimin käsiksi 14-vuotiaaseen tyttöön ja käpälöineet häntä vaatteiden alta?

Rasismin ja muukalaispelon vastaisen yhdistyksen Rasmuksen, Facebook-ryhmään ilmestyi henkilö nimeltä Cindy Malm, joka kirjoittaa seuraavasti:

”Miten pitäisi suhtautua kun pikkusisko käveli eräs ilta viikolla kotiin harjoituksista Kornetintieen vastaanottokeskuksen lähellä olevaa katua ja joutui ikävään tilanteeseen. Oli tullut 5 nuorta poikaa/miestä ja olivat koskeneet häntä joka puolelta, jopa vaatteiden alta. Siskoni meni ihan kertomansa mukaan lukkoon kun oli pelottanut tilanne. Onneksi oli vanhempi mies tullut kävellen joka oli saanut siskon pois tilanteesta ja saattanut kotiin. Tiedän että tämä on heiltä tietämättömyyttä kulttuurieromme suhteen, mutta kyllä siskoni oli koko illan itkuinen ja kauhuissaan. Jotenkin 14v joka liikkuu yksin on aika "pieni" tuollaisessa tilanteessa :-(”.

Sydäntäsärkevä tarina – jos se olisi vain totta. Minuutin mittainen vilkaisu ”Cindy Malmin” Facebook-profiiliin paljastaa seuraavat omituisuudet:

  • Cindyn profiili on luotu kesällä 2015
  • Cindyllä ei ole yhtään ainutta listattua Facebook-kaveria
  • Cindy kuuluu vain Rasmus-ryhmään
  • Kaikki Cindyn kuvat ovat ammattimaisesti otettuja ja mallilla on niissä ensiluokkainen ehostus

Epäilyttävää.

Selkein aihetodiste tulee kuitenkin siitä, että erässä ”Cindyn” kuvassa hänellä on pöydällään sähkölaitteita, jotka on kiinnitetty amerikkalaismallisiin sähköpistokkeisiin. Samassa kuvassa hänellä on pöydällään hiuslakkapurkki, jota Suomessa ei ole myynnissä. Muutenkin parikymppisen ”Cindyn” asunnon kalusteet ovat kovin ei-suomalaismaisia.

Pieni hakukoneen käyttö selvittää hyvin nopeasti, että kyseessä ei ole oikea henkilö. Kyseessä on amerikkalainen mallityttö nimeltään Carli Bybel.

”Cindyä” ei ole siis oikeasti olemassa. Kyseessä on selkeästi valeinformaation luontiin ja levittämiseen tehty tili. Sanomattakin on selvää, että Cindy lensi ulos Rasmuksen ryhmästä.

Valeprofiilin luontiin on käytetty kuitenkin sen verran aikaa, että en kummastuisi, jos ”Cindy” ilmaantuisi muihinkin ryhmiin levittämään keksittyjä juttujaan. Hänen profiilistaan löytyy kymmenkunta postausta, joihin on vaivauduttu luomaan suomenkielistä sisältöä. Olkaa siis varovaisia.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu